Thaimaan hallitus jatkaa virallisesti hätäasetuksen voimassaoloa kuukaudella kesäkuun loppuun

Bangkok-

Thaimaan hallitus on virallisesti valinnut kansallisen turvallisuusneuvoston ja CCSA:n ehdotuksen jatkaa nykyistä hätäasetusta Covid-19-koronaviruksen hallitsemiseksi kesäkuun loppuun tänä iltapäivänä.

Hallitus ei käsitellyt kysymystä ulkonaliikkumiskiellon pidentämisestä tai muuttamisesta tänä aamuna ja totesi, että päätökset ulkonaliikkumiskieltoaikojen muutoksista tehdään myöhemmin tällä viikolla pidettyjen kokousten jälkeen, joissa käsitellään mahdollisia sääntöjen edelleen höllentämistä ja rajoituksia yritysten uudelleen avaamiselle.

Keskiviikkona on tarkoitus kokoontua erityinen komitea, jonka tehtävänä on päättää, mitä sääntöjä löysätään ja yritysten on avattava uudelleen. Nämä ehdotukset välitetään CCSA:lle, Center for Covid-19 Situation Administrationille, joka tekee lopulliset päätökset ja ilmoitukset. Tätä ilmoitusta odotetaan perjantaina 29. toukokuuta.

Kun nämä ilmoitukset on tehty, julkaistaan ​​myös lisätietoja siitä, mitä sääntöjä ja kansallista suuntaa asetuksella tulee olemaan, mukaan lukien ulkonaliikkumiskielto.

Lisätietoja siitä, mitä hätäasetuksen laajentaminen tarkoittaa ja mitä se ei, lue alla olevasta artikkelista:

https://thepattayanews.com/2020/05/23/what-the-emergency-decree-likely-extending-another-month-means-and-what-it-does-not/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/