Thaimaassa alkaa tänään virallisesti sadekausi

BANGKOK – Ilmatieteen laitos on ilmoittanut, että Thaimaa siirtyy virallisesti sadekauteen tällä viikolla 18. toukokuuta tänään.

Ilmatieteen osaston pääjohtaja ryhmän kapteeni Somsak Khaosuwan ilmoitti eilen, että Thaimaa siirtyy sadekauteen maanantaina 18. toukokuuta 2020. Hänen mukaansa sadetta arvioidaan olevan enemmän kuin viime vuonna.

On olemassa mahdollisuus, että Thaimaan yllä tulee myrskyjä. Kauden alussa sateiden epätasainen jakautuminen jatkuu kuitenkin. Toukokuun lopussa sataa enemmän, mutta ei sadetta kesäkuun lopusta heinäkuuhun. Sen jälkeen elo- ja syyskuussa tulee rankkasadetta ja myrskyjä, joiden aikana ihmisiä varoitetaan äkillisistä tulvista.

Samaan aikaan ilmatieteen laitos on varoittanut ihmisiä rankkasateiden ja voimakkaiden aaltojen vaaroista Andamaanienmerellä päivästä toukokuun 20. päivään ja todennut, että Bengalinlahden keskellä oleva sykloni on muuttunut sykloniksi "Amber" ja todennäköisesti siirtyy. Bengalinlahden yläosaan.

Toukokuun 17.-20. päivänä 2020 sataa rankkasadetta joillakin alueilla etelän länsirannikolla, mukaan lukien Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun. Myös Andamaanienmerellä on voimakasta aaltotoimintaa.

Lähde: Thaimaan ilmatieteen laitos, National News Bureau

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/