Thaimaalainen nainen pidätettiin Si Rachassa sen jälkeen, kun hän myönsi tehneensä väärennetyn poliisiraportin kultakaulakorunsa varasteesta, kun hän myi sen online-uhkapeliä varten.

Si Racha-

31-vuotias thaimaalainen nainen on pidätetty eilen iltapäivällä ja hän on Si Rachan poliisin mukaan myöntänyt tehneensä väärennetyn poliisiraportin kultakaulakorun varasteesta.

Nainen, rouva Wanida Srinuan, 31, väitti aiemmin tällä viikolla Noen Krabkin temppelin edessä Sukhaphiban 8 Roadilla Si Rachassa, että tunnistamaton thaimaalainen oli ajanut ohi ja napannut hänen kultaisen kaulakorunsa, kun hän käveli alueella.

Poliisi eversti Paphon Patchar Bowinin poliisiaseman johtaja kertoi Pattaya Newsille, että CCTV:n tarkistuksen yhteydessä rikosilmoituksen tekohetkellä varkausta ei havaittu ja he haastattelivat rouva Wanidaa erosta. Sitten hän väitti myöntäneensä väitteen.

Hän kertoi Bowinin poliisille, että ilmoitus tehtiin, koska hän oli todella myynyt kaulakorun, joka oli lahja hänen aviomieheltään, rahoittaakseen online-uhkapelejä. Hän oli kuitenkin hävinnyt ja välttääkseen miehensä suuttumasta päätti tehdä väärennetyn raportin, koska hän ei tiennyt, että temppelissä toimii CCTV.

Bowinin poliisin mukaan naista syytetään väärän poliisiilmoituksen tekemisestä sekä tietokonerikoksista, koska hän julkaisi tapauksen myös verkossa. Asiaa käsitellään Chonburin käräjäoikeudessa.

Johtaja Paphon varoitti yleisöä, että tällaisten väärennettyjen poliisiraporttien tekemisestä, etenkin nykyisen Covid19-koronaviruskauden aikana, seuraa erittäin ankarat rangaistukset.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/