Thaimaan koronaviruksen jäljitys- ja seurantasovellus on valmis huomenna, useimmat ostoskeskukset vaativat käyttöä

Thaimaa-

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha on ilmoittanut, että puhelinsovellus covid-19-koronaviruksen seurantaan ja jäljittämiseen, nimeltään Thai Cha-Na (thai-kielellä voitto), on virallisesti saatavilla huomenna, ennen kuin rajoitusten lieventämisen ja yritysten uudelleen avaamisen toinen vaihe alkaa.

Alun perin sen piti olla saatavilla tänään iltapäivällä, mutta pääministeri on pyytänyt muutoksia logoon.

Seurantasovellus, joita käsittelimme täällä aiemmin, on vapaaehtoinen, mutta jotkut yritykset voivat vaatia sen sisäänpääsyä varten, etenkin ostoskeskuksissa. Tämä päätös olisi yksittäisen yrityksen tai yrityksen omistajan tehtävä. Kauppakeskusten osalta kauppakeskukseen pääsyä ei rajoiteta, mutta ihmisten on noudatettava vaadittuja terveystoimenpiteitä, mukaan lukien maskien käyttö, ennen sisäänpääsyä.

Sovellus on suunniteltu varoittamaan joku, jos hän oli tapahtumapaikalla samana ajanjaksona kuin joku, jonka Covid-19-testi on positiivinen. Hälytyksen saanut henkilö voisi sitten käyttää hälytystä a täysin ilmainen covid-19-testi.  Thaimaan hallituksen mukaan se toimii kirjautumalla tiloihin joko manuaalisesti tai skannaamalla QR-koodi, jonka yritys voi tarjota. Hallitus on ilmoittanut, että tautivalvontaministeriö käsittelee hakemusta, eikä sitä käytetä muihin syihin kuin viruksen jäljittämiseen.

Tohtori Taweesin Visanuyothin, hallituksen tiedottaja, totesi, että sovellukseen liittyvät yksityisyydensuojaongelmat ovat aiheettomia ja että sovellus on yksinkertaisesti olemassa ihmisten suojelemiseksi. Hakemuksella on myös mahdollisuus toimittaa tautivalvontaosastolle arvio yrityksestä, esimerkiksi jos se ei noudata sosiaalista etäisyyttä koskevia ohjeita. Tämä lähetys on anonyymi.

Sovellus on ilmainen ja toimii lähes kaikissa nykyaikaisissa puhelimissa. Sovelluksen on rakentanut Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/