“On aika vietjetiin!†vain 99 THB - Lehdistötiedote

Bangkok, 13. toukokuuta 2020)  – Thai Vietjet tarjoaa nyt erikoistarjouksen â€œOn aika vietjetiin!â€??  yli 100,000 99 supersäästölippua alkaen vain XNUMX THB (ilman veroja, maksuja) lentää kaikilla Thai Vietjetin reiteillä. varaus kultaisen tunnin sisällä 12–00 (GMT+14) 00.–7, matka-aika 13.–15 (pois lukien kansalliset vapaapäivät). Paluu taivaalle, tämä on yksi erikoistarjouksista toivottaa matkustajat tervetulleiksi lentoyhtiön mukaville lennoille.

 

Kampanjaliput koskevat kaikkia reittejä Bangkokista (Suvarnabhumi) Vietnamin Dalatiin, Da Nangiin, alkaen Udon Thanista Ho Chi Minhin kaupunkiin sekä kaikki kotimaan reitit Bangkokista (Suvarnabhumi) Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabille, Udon Thaniin, Phuketiin – Chiang Raihin ja Udon Thaniin – Chiangiin Rai. Kampanjan lentoaika on 1.–31, paitsi Udon Thani – Ho Chi Minh City -reitillä 2020.–30 (pois lukien kansalliset vapaapäivät). Liput ovat saatavilla kaikilla jakelukanavilla, mukaan lukien www.vietjetair.com, mobiilisovellus “Vietjet Airâ€, Facebookin kautta osoitteessa www. facebook.com/VietJetThaimaa napsauttamalla  Varaus -välilehteä, sekä matkatoimistot ja varaustoimisto. Maksu voidaan suorittaa helposti kansainvälisillä debit- ja luottokorteilla, mukaan lukien Visa/ MasterCard/ AMEX/ JCB/ KCP/Union.

 

Lisäksi Vietjet (Vietnam) käynnistää myös erikoistarjouksen supersäästölippuista, joiden hinta on vain 18,000 25 VND (noin THB) (ilman veroja, maksuja) lentääkseen houkutteleviin kohteisiin ympäri Vietnamia. Kolme miljoonaa kampanjalippua lentoyhtiön 45:ssä Vietnam kotimaan reittejä on tarjolla verkkosivuilla www.vietjetair.com ja Vietjet Air mobiilisovellus osoitteesta 11. toukokuuta - 16. toukokuuta 2020 matkustaa  Vietnamin halki lentokaudella 12.-31 (pois lukien kansalliset vapaapäivät).

 

Kaikkien matkustajien, ohjaamomiehistön ja yhteisön turvallisuus on aina Vietjetin etusijalla. Lentoyhtiön hellittämättömien ponnistelujen lisäksi on tärkeää, että jokainen matkustaja noudattaa kaikkia säännöksiä, jotka koskevat sairauksien ehkäisyä ja valvontaa, terveystarkastusmenettelyjä sekä pakollisia terveysselvityksen ja kasvonaamion vaatimuksia jne. kaikkien maailmanlaajuisten korkeimpien sääntöjen mukaisesti. paikallisten viranomaisten, Maailman terveysjärjestön ja Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA) standardit ja ohjeet nauttiaksesi eniten Vietjetin vihreistä lennoista.

###

Tietoja Vietjetistä:

 

Uusi-ikä lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan myös ollut edelläkävijä lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Keskittyen kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, Vietjet tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannuksin-säästöjä ja joustavia hintoja sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden tarpeisiin’ vaatii.

 

Vietjet on täysin-Kansainvälisen lentoliikenneliiton laillinen jäsen (IATA) IATA:n toimintaturvallisuustarkastuksen kanssa (IOSA) todistus. Kuten Vietnam’Maailman suurin yksityinen lentoyhtiö on myöntänyt lentoyhtiölle korkeimman turvallisuuden arvosanan 7 tähdellä vuosina 2018 ja 2019.’Ainoat turvallisuus- ja tuoteluokitussivuston lentoyhtiöt.com ja Airfinance Journalin mukaan maailman 50 parhaan lentoyhtiön joukossa terveen rahoituksen ja toiminnan kannalta vuosina 2018 ja 2019.. Lentoyhtiö on myös valittu parhaaksi matalaksi-Cost Carrier tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

 

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen maailman matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 7 kotimaan reittiä Bangkokista Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Udon Thaniin sekä suoraa lentoa Chiang Raista Phuketiin ja Udon Thaniin, 8 reittiä, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkokista Da Latiin./ Da Nang ja muita kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

 

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com  

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/