Lukijan postilaukku: Kun baarit avautuvat uudelleen, nyt on oikea aika valvoa tiukasti tupakointia Pattayassa

Seuraava on lukijan viesti, jota on hieman muokattu kieliopin ja oikeinkirjoituksen vuoksi heidän pyynnöstään. Sisällä olevat mielipiteet ovat omiaan. Haluatko julkaista oman mielipiteesi? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com.

Pattayalla asuville ei tällä hetkellä ole helppoa aikaa. Monet meistä asuvat täällä kokopäiväisesti, koska nautimme yöelämästä, baareista ja kaupungista, joka ei koskaan nuku. Tällä hetkellä kaupunki tietysti nukkuu Covid19:n ansiosta.

Huolimatta loputtomasta ja toistuvasta väittelystä siitä, milloin yritykset avataan uudelleen tai sulkeminen vai ei lukitusta, joita näet joka päivä jokaisessa online-julkaisussa, tiedämme kaikki, että baarit, Gogot, yökerhot, suuret ravintolat jne. Avautuvat lopulta uudelleen.

Ei, emme tiedä milloin, vaikka epäilen, että jotkut saavat tehdä niin ensi kuussa. Se ei kuitenkaan ole tämän viestin tarkoitus. Ihmiset voivat kiistellä siitä koko päivän jossain muualla. Ja en välitä aivan rehellisesti siitä, milloin turistit palaavat vai eivät, koska asun täällä ja tulen takaisin ulos, kuluttamaan rahaa, ensimmäisenä yönä asiat avautuvat uudelleen.

Minua kiinnostaa se, että baarien ja klubien uudelleen avaamiseen, kuten jo ravintoloihin, tulee varmasti joitain uusia normaaleja sääntöjä. Nämä eivät välttämättä kestä ikuisesti, ja jos ne ovat kuin ravintoloita, ne ovat luultavasti tyhmiä ja lopulta muuttuvat, kuten ärsyttävät väliseinät tai eivät kytkeisi ilmastointia päälle, kun lämpötila on 44 astetta Celsius-asteen ulkopuolella. Saatamme nähdä tanssijoita naamioilla ja muulla tavalla.

Kuitenkin yksi sääntö, jota mielestäni pitäisi noudattaa ja joka on jo kirjoissa, on tupakoimattomuus baareissa, gogoissa, yökerhoissa jne. Uudelleen avaaminen olisi täydellinen aika tehdä se.

Joo, tiedän hyvin, että tupakointiammattilainen prikaati hyökkää kimppuuni tämän postin takia, ja suoraan sanottuna en välitä. Tiedän hyvin, että baarin omistajat sanovat, että menetämme bisneksen, kun emme anna ihmisten juoda savuketta baarissa, ja soitan myös BS:lle.

Ensinnäkin minun ja muiden tupakoimattomien ei pitäisi joutua sietämään savua täynnä olevaa paikkaa tai jonkun ketjutupakointia vieressämme gogossa viettääkseen hyvää yötä. Kielimuurit ja muut ongelmat tekevät minun usein vaikeaksi edes kohteliaasti pyytää jotakuta muuttamaan hieman pois. Kyllä, aion muuttaa itseäni, mutta joskus se ei vain ole mahdollista.

Toiseksi laki on erittäin tiukka tupakoinnin suhteen, mutta sitä ei valvota. Ennen kuin joku älykäs sanoo sen, kyllä, tiedän, että täällä on paljon muita asioita ja lakeja, joita ei myöskään valvota. Kuitenkaan tuskin mikään niistä ei suoraan vaikuta terveyteeni ja mukavuuteeni, kuten tupakointi, enkä välitä siitä, mitä teet kotisi rauhassa.

Ymmärtääkseni tupakointi tapahtumapaikkojen sisällä ja jopa niiden edessä on lain vastaista, mutta sitä ei valvota, paitsi rannoilla. En todellakaan välitä, jos joku tupakoi hieman baarin tai ravintolan edessä, se toimii hyvin punaisella autolla kävelykadulla ja on helposti vältettävissä, mutta välitän, jos joku tupakoi raskaasti ympärilläni baarissa tai klubissa.

Meillä on tällä hetkellä tämä suuri terveyspotku ja maskipotku Covid19:n vuoksi. Mielestäni ei ole koskaan ollut parempaa aikaa, kun baarit avautuvat uudelleen tehdäkseen yöelämän paikkojen omistajille kristallinkirkkaan, että tupakointia ei suvaita ja se vaikuttaa terveyteen. En tiedä paljoa, enkä ota kantaa, leviääkö se covidia vai ei, enkä oikeastaan ​​välitä.

Mutta jos aiomme vaatia tonnia desinfiointiaineita, naamioita, kasvosuojaimia, käsineitä fyysisen etäisyyden ottamiseksi jne.. Otetaan vihdoin askel, jota monet ovat pyytäneet vuosia, ja kielletään JA valvotaan tupakoimattomuutta paikoissa. Se ei tapa tupakoitsijaa, jos astuu hetkeksi ulos tupakkaa varten. Eikä se pilaa liiketoimintaa, tästä on tehty monia tutkimuksia muissa maissa.

Joka tapauksessa, kiitos, että sain kirjoittaa tämän ja toivottavasti voi tuoda hieman valoa tähän aiheeseen ja saada jotkut virkailijat ja baarinomistajat ajattelemaan.

Gary Nakluassa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/