Suuri joukko ulkonaliikkumiskiellon rikkojia väitetään hyökänneen kauppiaan, hänen perheensä ja autonsa kimppuun kieltäytyessään myymästä alkoholia ulkonaliikkumiskiellon aikana Pattayan alueella

Banglamung-

Paikallisen pienen lähikaupan omistajan, hänen tyttärensä, vaimonsa ja kahden lapsenlapsensa kimppuun väitettiin joutuneen suuren joukon nuoria thaimaalaisia ​​miehiä eilen illalla, kun hän kieltäytyi myymästä heille alkoholia ulkonaliikkumiskiellon aikana ja laillisten alkoholinmyyntiaikojen ulkopuolella.

Tapaus sattui noin kello 11 eilen illalla pienessä päivittäistavarakaupassa, joka sijaitsee lähellä kylää numero yksi Banglamungin osa-alueella.

Neiti Thipthida Chaisat, 19, liikkeen omistajan tytär, kertoi The Pattaya Newsille, että noin kello 11 noin kymmenen hengen päihtynyt thaimaalainen miespuolinen ryhmä lähestyi kauppaa, jossa perhe myös asuu ja keskusteli sisällä. Kauppa suljettiin, mutta yksi teini-ikäisistä pyysi ostamaan alkoholia.

Ms Thipthida kertoi Pattaya Newsille, että hänen isänsä kieltäytyi ulkonaliikkumiskiellon aikana ja myynti oli myös kielletty Chonburissa klo 6 jälkeen. Tässä vaiheessa ryhmä vihastui ja hänen isänsä ja ryhmä joutuivat kiihkeään sanalliseen riitaan. Hänen isänsä vaati ryhmän poistumista ja sen sijaan he murskasivat liikkeen ja tuhosivat perheen ajoneuvon naisen lausunnon mukaan.

Ryhmä käytti rouva Thipthidan mukaan keppejä ja lepakoita hyökätäkseen kauppaan ja autoonsa. Hänen isänsä ei loukkaantunut.

Hän ja hänen isänsä soittivat poliisille, joka tuli tutkimaan ja meni sitten heidän kanssaan poliisiasemalle raportoimaan Banglamungin tapauksesta - mutta se ei ollut ohi.

Sinä aikana, jolloin kauppias ja rouva Thipthida olivat poliisiasemalla, useat ryhmän jäsenet palasivat myymälään ja väittivät hyökkäsivät myyjän vaimon, rouva Praiwan Phu Munnan, 53, kimppuun. Hän katseli tuolloin kahta lastenlasta, kertomuksensa mukaan, ja suojeli heitä ruumiillaan. Hän totesi, että hän oli suurelta osin vahingoittumaton, mutta järkyttynyt pahasti.

Väitetään, että teini-ikäiset miehet uhkasivat häntä olemaan kertomatta lainvalvontaviranomaisille mitään yksityiskohtia ja peruuttamaan poliisilausuntonsa, muuten tulee lisää ongelmia. Perhe sanoi, että he päättivät nukkua muualla viime yönä kahden tapauksen jälkeen.

Banglamungin poliisi ilmoitti, että heillä on useita vankkoja vihjeitä teiniryhmän henkilöllisyydestä. He uskovat olevan tunnettu paikallinen jengi, ja he käyttävät CCTV:tä ja muita resursseja jäljittääkseen heidät. Jos heidät jää kiinni, heitä syytetään lukuisista pahoinpitelystä, murtamisesta ja sisäänpääsystä, omaisuusvahingoista ja hätäasetuksen rikkomisesta ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta, joista seuraa tiukat rangaistukset Thaimaan nykyisten lakien mukaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/