Opetusministeriö valmistelee thaimaalaisten opiskelijoiden paluuta kouluun 1. heinäkuuta

BANGKOK(NNT) - Opetusministeriö aikoo testata suoraa ja verkko-oppimisjärjestelmää siltä varalta, että kouluopetus ei ole riittävän turvallista uuden lukukauden alkaessa 1.

Thaimaan opetusministeriön apulaiskansleri Rakana Tantawutho ministeriön apulaistiedottajana kertoi, että ministeriön valvonnassa olevat koulut ja oppilaitokset aloittavat 1. lukukauden 1.-13.

Lukukauden tauko on 14.-30. Silloin 2. lukukausi on 1-2020 ja lukuvuoden tauko on 9 päivää 2021.-37. Opiskelijoille ja opettajille on yhteensä 10 päivää koulun taukoja.

Mitä tulee oppimisjärjestelmään COVID-19-epidemian aikana, ministeriö valmistelee sopivaa menetelmää, joka on nykytilanteen mukainen, sekä lisää taitotunteja koulun taukojen aikana. Uusi opetussuunnitelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä koulutukseen ja pysyä turvassa samanaikaisesti esimerkiksi verkkotuntien ja etäopetuksen kautta 17 tv-kanavan kautta. Myös tauon pidentämiseksi uusi opetussuunnitelma vähentää arviointeja ja turhaa toimintaa.

Lisäksi ministeriö tekee opiskelijoille, vanhemmille ja opettajille kyselyn oikeiden työkalujen ja sopivan aikataulun kehittämiseksi. Ministeriö testaa etäopiskelujärjestelmää 18. toukokuuta valmistautuakseen lukukauden alkuun, mikäli tilanne ei ole tarpeeksi turvallinen kouluopetukseen.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/