Thaimaan hallitus vahvistaa, että Covid19-kontaktien jäljityspuhelinsovellus on tulossa pian

Bangkok-

Center for Covid19 Situation Administrationin (CCSA) tiedottaja tohtori Taweesin Visanuyothin vahvisti tänä iltapäivänä thaimaalaiselle lehdistölle, että kontaktien jäljityssovellus on todella tulossa ERITTÄIN pian ja Thaimaan hallitus kehittää sitä yhdessä CCSA:n kanssa.

Sovellus, joka on suunniteltu toimimaan lähes kaikissa nykyaikaisissa älypuhelimissa, perustuu samankaltaisiin sovelluksiin, joita vaaditaan Kiinassa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa ja muissa maissa päästäkseen "suuren riskin" kohteisiin, kuten viihteeseen. Tohtori Taweesin totesi, että tarkemmat tiedot julkaistaan ​​huomisessa lehdistötilaisuudessa CCSA:lta, mutta kesti aikaa hälventää joitakin pelkoja.

Tohtori Taweesin ilmoitti lehdistölle, että hakemus tekisi vain seurata niitä henkilöitä, jotka ovat olleet kosketuksissa johonkin Covid-19-koronavirustartunnan saaneeseen henkilöön tai olleet paikalla, jossa tartunnan saanut henkilö oli paikalla. Hän totesi, että sovellus ei loukkaisi yksityisyyttä eikä sitä käytetä ihmisten jäljittämiseen virukseen liittymättömistä syistä. Hän sanoi, että tarkempia yksityiskohtia, mukaan lukien pakollista käydä yöelämän paikoissa, joukkokokouksissa, tapahtumissa ja muilla alueilla, joilla on paljon ihmisiä ja joilla on vähemmän sosiaalista etäisyyttä, selvitetään myöhemmin.

Hän sanoi myös, että säännöllinen ennakoiva testaus siirtyy jatkossa riskiryhmiin, lääkintähenkilökuntaan, äskettäin epäiltyihin tai valtion karanteenissa oleviin henkilöihin, joukkoliikenteen autonkuljettajiin, pakettien kuljettajiin, siirtotyöläisiin sekä pubeissa, baareissa tai muissa viihdepaikoissa työskenteleville. . Hän sanoi myös, että tästä on tulossa lisää tietoa, mukaan lukien testausprosessin toimivuus.

Pattaya News huomauttaa, että äskettäin sosiaalisen median kanavissamme suorittamassa kyselyssä 60 % lukijoista vastusti kontaktien jäljityssovelluksen pakollista käyttöä baariin tai yöelämän paikkaan pääsyn edeltäjänä, ja useimmat vetosivat yksityisyyteen liittyviin huolenaiheisiin syynä siihen, miksi he eivät halua. sovelluksen pakollinen käyttö, kuten vaaditaan joissakin muissa maissa.

Thaimaa ei ole ilmoittanut, milloin riskialttiimpien paikkojen, mukaan lukien viihdepaikat, katsotaan avautuvan, ja ollaan erittäin varovaisia ​​välttääkseen viruksen mahdollisen toisen aallon maassa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/