Phuketista löydettiin neljä uutta vahvistettua Covid-19-tapausta

Phuket-

Phuketin tartuntatautikomitea vahvisti tänään, että Phuketista löydettiin tänä aamuna neljä vahvistettua uutta Covid-19-koronavirustapausta.

Koska tapauksista ilmoitettiin Covid19-tilanteenhallinnan keskuksen eli CCSA:n määräajan jälkeen, niitä ei sisällytetty päivittäiseen valtakunnalliseen kokonaissummaan, vaan ne näkyvät huomisen tuloksissa ja lisätietoja annetaan päivittäisessä lehdistötilaisuudessa Bangkokissa, joka on suunniteltu CCSA:n tiedottajan mukaan huomenna aamulla klo 11.

Kaikki neljä tapausta Phuketissa ovat 19-29-vuotiaita Thaimaan kansalaisia, ja ne löydettiin eri puolilta saarta. Kaikki tapaukset ovat tutkinnan alla, viranomaiset kertoivat, ja kontakteja etsitään. Phuketin viranomaisten mukaan he kaikki olivat "korkean riskin" paikoissa ennen viruksen saamisen varmistusta. Viranomaiset eivät antaneet tarkkaa tietoa siitä, missä riskialttiit paikat sijaitsevat.

Phuketissa on nyt yhteensä 224 tapausta ja 191 toipumista sen jälkeen, kun Covid-19-koronavirusepidemia alkoi aiemmin tänä vuonna.

Phuket, Yala, Bangkok ja Songkhla Thaimaan syvällä etelässä ovat edelleen joitakin harvoista "punaisista vyöhykkeistä" tai jatkuvista tartunta-alueista maassa. Chonburi, jossa Pattaya News sijaitsee, on ollut vapaa Covid-19-koronaviruksesta kuusitoista päivää tästä aamusta lähtien, ja Pattaya Cityssä ei ole ollut vahvistettuja tapauksia 25 päivään.

Phuket oli aiemmin ollut vapaa uusista kirjatuista Covid-19-tapauksista seitsemän päivän ajan ja oli toivonut saavuttavansa neljätoista päivän ajanjakson ilman uusia tapauksia.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/