Entinen varapääministeri sanoo, että Thaimaan nykyisen hallituksen on lopetettava uusilla sulkuilla, kielloilla ja ulkonaliikkumiskielloilla uhkailu ja keskityttävä auttamaan ihmisiä palaamaan töihin

Bangkok-

Entinen varapääministeri Chaturon Chaisang julkaisi eilen Facebook-tilillään ja muussa sosiaalisessa mediassa, että Thaimaan hallitus vietti hänen mielestään liikaa aikaa uhkiin verrattuna ratkaisuihin nykyisen Covid-19-koronaviruksen aikana.

Viestiä jaettiin laajasti ja se sai paljon huomiota thai-kielisessä mediassa.

Chaisang, joka oli myös entinen opetusministeri sen lisäksi, että hän oli varapääministeri nyt maanpaossa olevan entisen poliitikon Thaksin Shinawatran hallituksen aikana, on pitkään vastustanut nykyistä hallitusta.

Hänen postauksessaan todettiin, että hän uskoi, että hallituksen ei pitäisi muistuttaa ihmisiä joka ikinen päivä, että jos tartunnat lisääntyvät tai ihmiset käyttäytyvät huonosti, he palaavat tiukkoihin sulkemistoimiin, pidempiin ulkonaliikkumiskieltoihin ja uusiin sääntöihin. Chaisang uskoo, että tämä saa yritykset ja työntekijät epäröimään palaamaan töihin, eikä anna heidän luottaa siihen, että tilanne palautuisi jonkin verran normaaliksi.

Chaisang sanoi, että yritysten sulkemisen uhkaa ja ihmisten toimeentuloon ja tulonlähteeseen vaikuttamista ei pitäisi koskaan käyttää rangaistuksena, koska hänen mielestään niin tehdään tällä hetkellä. Sen sijaan hän ehdotti, että hallitus työskentelee ratkaisujen ja strategioiden parissa ihmisten auttamiseksi ja tukemiseksi tänä vaikeana ajanjaksona varmistaen, että he luottavat paitsi hallitukseen viruksen hallinnassa, myös siihen, että he voivat antaa heidän palata työ- ja työpaikkansa sekä huolehtia läheisistään.

Chaisang totesi myös, että sen sijaan, että hän keskittyisi "rangaistuksiin", kuten hän viittasi, uusiin kieltoihin ja rajoituksiin, hallituksen tulisi keskittyä siihen, miten viruksen aiheuttamat esteet voidaan voittaa ja antaa thaimaalaisille mahdollisuus palata paitsi omalle lähteelleen. tulot, mutta myös heidän onnensa, josta Thaimaa on Chaisangin lausuntojen mukaan yleisesti ottaen yksi maailman onnellisimmista valtioista.

Lopuksi Chaisang sanoi myös, että hän rohkaisee hallitusta olemaan entistä avoimempi. Lausunnot, kuten "Jos Covid-19-tartunnan saaneiden määrä nousee yksinumeroisista valtakunnallisesti, meidän on asetettava lisärajoituksia", hän väittää vain pelottelemaan ihmisiä, kun taas on selvää tietyistä asioista, kuten jos tapaukset lisääntyvät, mutta ne ovat tuotuja. tapauksia tai tiettyä aluetta, miksi koko kansakuntaa pitäisi rangaista? Hän kyseenalaisti myös, miksi alueita, joilla ei ollut virustapauksia kuukauteen tai koskaan, rangaistiin ja samoilla yleisillä rajoituksilla kuin maan alueita, joissa on eniten tartuntoja ja taudinpurkauksia.

Kaikki Chaisangin esittämät mielipiteet ovat hänen omiaan, Pattaya News toteaa.

Lähde: https://www.naewna.com/politic/491715

Kuva: Wikipedia ja lisätietoa puhujasta: https://en.wikipedia.org/wiki/Chaturon_Chaisang

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/