Chonburin asukkaat kiirehtivät ostamaan alkoholia, sillä myynti aukeaa ensimmäistä kertaa viikkoihin

Chonburi-

Paikalliset asukkaat kerääntyivät supermarketteihin ja tavarataloihin tänä aamuna, ja jotkut asettuivat jonoon hyvissä ajoin ennen alkoholin laillista myyntiaikaa klo 11 ostaakseen alkoholia tänään eri puolilta Chonburin maakuntaa sen jälkeen, kun kansallinen ja paikallishallinto sallivat myynnin ensimmäisen kerran. aika noin kolmessa viikossa.

Tässä on tiimimme ottama video:

https://youtu.be/EKgbHeEWrWU

Alkoholin myyntikielto on ollut kiistana jo päiviä, kun Thaimaan hallitus on ilmeisesti pohtinut useita kertoja edestakaisin, myydäänkö alkoholia vai ei, vaikka suurin osa yleisöstä näyttää vastustavan kieltoa kiihkeän sosiaalisen median perusteella. kommentteja.

Thaimaan hallitus päätti kuitenkin peruuttaa kaikki kansalliset kiellot viikonloppuna ja antoi provinssin kuvernöörin päättää, sallivatko he alkoholin myynnin uudelleen. Jotkut maakunnat pitivät alkoholikiellon, kuten Sa Kaeo ja Buriram, mutta Chonburi päätti sallia myynnin.

Päätös tuli melkein viime hetkellä, kun Chonburi Public Relations lähetti tänä aamuna kello 6, jossa todettiin, ettei päätöstä ollut vielä tehty. Kuitenkin noin klo 30 julkaistiin tilaukset, jotka sallivat myynnin.

Viranomaisten mukaan kiellon syynä oli huoli juhlien järjestämisestä ja tapaamisista, jotka saattavat levittää Covid19-koronavirusta.

Paikallisiin myymälöihin kerääntyi satoja ihmisiä, mikä herätti huolta verkossa fyysisestä etäisyydestä, kun ihmiset ryntäsivät kauppoihin ostaakseen viinaa. Monet olivat ilmeisesti pieniä kauppojen omistajia, jotka täydensivät omia myymälöitään sen jälkeen, kun toimituksia tai myyntiä ei ollut sallittu viikkoja.

Alkoholin myynti on vain take away eikä myöskään tänään avatuissa ravintoloissa saa juoda ainakaan pienempien tilojen osalta. Julkinen juominen on myös lainvastaista tällä hetkellä ja ihmiset voivat juoda vain mukavasti omassa kodissaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/