Pattaya City Entertainment -viihdepaikan omistajat kokoontuvat keskustelemaan ehdotuksista Covid19-turvatoimenpiteiksi mahdollisen uudelleen avaamisen yhteydessä

Pattaya-

Eilen kello 5 Keski-Pattayalla sijaitsevassa Hollywood Discossa yli kaksikymmentä paikallista baarien ja viihdepaikkojen omistajaa joidenkin kaupunkien suurimmista laitoksista, kuten Ibarista, Hollywoodista ja muista tapasivat antaakseen ideoita turvatoimista, joita voitaisiin ehdottaa paikallisille. maakuntien ja kansallisten hallitusten auttamaan tapahtumapaikkojen avaamisen toivottavasti uudelleen lähitulevaisuudessa.

He keskustelivat myös toimenpiteistä vuokranantajille, jotka kieltäytyivät mukauttamasta tai alentamasta vuokraa nykyisen pakollisen sulkemisajan aikana Covid-19-koronaviruksen uhan vuoksi. Useista kohdista, kuten viivästymisestä kylttiveroihin ja tiettyihin lisenssimaksuihin, keskusteltiin myös väliaikaisesta luopumisesta tai lykkäämisestä yritysten omistajien auttamiseksi.

Kokoukseen osallistui myös useita kaupungintalon ja Pattayan poliisiaseman edustajia, jotka myös auttavat välittämään ehdotuksia ja laatimaan ohjeita.

Viihdepaikat ovat suljettuina hallituksen lisäilmoituksiin saakka, mutta CCSA eli Covid19 Coronavirus Situation Administration alkaa kuitenkin kerätä ideoita siitä, kuinka viihdepaikat voitaisiin avata turvallisesti. He eivät vain saa ideoita yritysten omistajilta, vaan myös katsovat Etelä-Korean ja osien Kiinaa maista, jotka ovat jo avanneet yöelämänsä uudelleen.

Ampon Kaewsang Pattayan poliisiasemalta sanoi, että alueen suurista yrittäjistä kootaan ryhmä, joka auttaa tukemaan toisiaan ja suunnitellaan tulevia tapaamisia, joissa he toivovat mahdollisimman monen paikallisen yöelämän ja baarin omistajien osallistuvan. osallistua auttaaksemme pääsemään yhteisymmärrykseen Pattayan erityisistä esityspaikkojen avaamisideoista. Nämä ideat välitetään hallitukselle.

Jotkut mainituista ideoista ovat pakollinen maskin käyttö kaikissa viihdepaikoissa, kävijämäärän rajoittaminen, yökerhojen pöytien jakaminen tilan lisäämiseksi, lämpötilatarkastukset jokaisessa paikassa, desinfiointi jokaisessa pöydässä, hansikkaiden ja kasvosuojusten käyttäminen baarissa, joka käsittelee rahaa. ja juomat, rajoittavat juhlat ja kampanjat tai erikoistapahtumat ensimmäistä kertaa, terveystarkastuspisteiden luominen suurille viihdealueille, kuten kävelykadulle, henkilötodistusten ja passien vaatiminen kaikilta vierailta ja lokin pitäminen mahdollisten kontaktien jäljittämiseksi, jos Covid-19-tapaus havaitaan ja muita erilaisia ​​ehdotuksia.

Tässä vaiheessa on tärkeää huomata, että mikään näistä ehdotuksista ei ole virallista ja vaatii lisäkokouksia ja keskusteluja. Lisäksi minkään kokoisia viihdepaikkoja ei voida avata ennen CCSA:n hyväksyntää, jonka odotetaan jatkuvan useiden viikkojen kuluttua.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/