Thaimaa ilmoittaa kuusi uutta vahvistettua Covid-19-tapausta, joista viisi Yalassa

Thaimaa-

Thaimaan Covid19 Center for Situation Administration eli CCSA ilmoitti tänä aamuna vain kuusi uutta Covid19-koronavirustapausta Thaimaassa sairautta käsittelevässä päivittäisessä lehdistötilaisuudessa.

Tohtori Taweesin Visanuyothin, keskuksen tiedottaja, totesi, että vain kuusi uutta tapausta oli löydetty koko maassa eilen.

Viisi tapauksista oli Yalassa ja ne tulivat ennakoivasta tapausten etsinnästä. Yala sijaitsee syvällä Thaimaan eteläosassa ja osa maakuntaa rajaa Malesian. Thaimaan hallitus on sanonut, että osa syistä, miksi maakunnassa on ollut virusongelmia, johtuu Malesiasta tulevien tartunnan saaneiden henkilöiden laittomasta rajan ylityksestä. He ovat työskennelleet viime viikkoina varmistaakseen rajan asianmukaisen turvallisuuden.

Yksi tapaus tuli Bangkokista, henkilöllä, joka oli aiemman tapauksen yhteyshenkilö.

Chonburi, jossa Pattaya sijaitsee, on kestänyt viikon ilman yhtään tapausta. Pattaya Cityssä ei ole ollut yhtään tapausta yli kahteen viikkoon.

Thaimaassa on ollut yhteensä 2,960 19 koronavirustartunnan saanutta ihmistä. 2,719 187 ihmistä on parantunut ja vain 32 ihmistä on edelleen hoidossa viruksen vuoksi. XNUMX ihmistä vapautettiin eilen täysin toipuneena.

Virukseen on kuollut yhteensä 54 ihmistä, eikä uusia tapauksia ole tänään ilmoitettu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/