Sisäministeriö määrää kuvernöörin jatkamaan aiemmin annettujen toimenpiteiden ja määräysten täytäntöönpanoa

BANGKOK (NNT) – Sen jälkeen kun hallitus ilmoitti hätätilan jatkamisesta kuukaudella 31. toukokuuta asti, sisäasiain kansliapäällikkö Chatchai Phromlert lähetti kiireellisen kirjeen provinssien kuvernööreille, joissa kehotettiin heitä jatkamaan aiemmin myöhään annettujen toimenpiteiden ja määräysten täytäntöönpanoa. eilen illalla.

Kirjeessä todettiin, että täytäntöönpanoa olisi jatkettava 1. toukokuuta alkaen, kun taas kaikkien provinssien tulisi odottaa lisäkäytäntöjä COVID-19-tilannehallinnon (CCSA) keskukselta ennen kuin ne antavat uusia ilmoituksia tai määräyksiä Covid-19-rajoitusten lieventämisestä yhtenäisen toiminnan varmistamiseksi. kansallista suuntaa.

Tämä tarkoittaa, että kaikki aikaisemmat määräykset ja maakunnan asettamat Covid19-rajoitukset ja toimenpiteet jatkuvat CCSA:n toistamiseen saakka.

Lisäksi National Office of Buddhism pyytää kaikkia provinsseja peruuttamaan tai siirtämään Wisakha Bucha -päivää viettävät uskonnolliset tapahtumat 6. toukokuuta suurten kokoontumisten estämiseksi.

Pääministerin kansliaministeri Tewan Liptapallop sanoi, että uskolliset buddhalaiset saavat vielä tänään harjoittaa uskonnollista toimintaa, kuten almujen jakoa, ansioiden tekoa ja kynttilänvalokulkueita, mutta heidän on säilytettävä etäisyys toisistaan ​​turvallisuuden vuoksi.

Lähde: NNT ja Pattaya Newsin lisämateriaalia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/