Thaimaan hallituksen tiedottaja kertoo, että he ovat tietoisia ulkomaalaisista, joilla on voimassa oleva viisumi, jotka yrittävät palata Thaimaahan

Bangkok-

Thaimaan hallituksen tiedottaja Natapanu Nopakun puhui tänään Covid19 Coronavirus Situation Administrationin (CCSA) tiedotustilaisuudessa ulkomaalaisista, joilla on voimassa oleva viisumi ja jotka yrittivät palata Thaimaahan.

Nämä ulkomaalaiset eivät olleet turisteja, vaan yleensä pitkään oleskelleita asukkaita, jotka olivat poissa maasta Covid19-kriisin aikana ja ovat nyt jumissa muissa maissa. Monissa tapauksissa näillä ulkomaalaisilla on voimassa oleva työlupa ja työviisumi, heillä on perhe- ja avioliittoviisumi, ja he ovat asuneet Thaimaassa useiden vuosien ajan ensisijaisena asuinpaikkanaan tai perheen ainoana elättäjinä.

Joissakin tapauksissa nämä ulkomaalaiset ovat ulkomailla thaimaalaisen perheensä kanssa ja yrittävät tulla kotiin. Näissä tapauksissa Thaimaan kansalaiset saavat tulla takaisin, mutta ulkomaalainen ei, huolimatta voimassa olevista viisumeista, perheestä ja halukkuudesta mennä karanteeniin ja noudattaa sääntöjä.

Nopakun sanoi, että hallitus on tietoinen tästä asiasta ja CCSA keskustelee mahdollisista ratkaisuista. Nykyinen kansainvälisten lentojen kielto kotimaahansa palanneita Thaimaan kansalaisia ​​lukuun ottamatta jatkuu kuitenkin toukokuun loppuun asti. Valitettavasti tällä hetkellä yksikään ulkomaalainen ei saa tulla maahan lentoteitse ainakaan kesäkuuhun asti. Maarajat on myös tällä hetkellä suljettu kotimaahansa palaamattomilta Thaimaan kansalaisilta.

Hän kuitenkin varmisti, että ulkomaalainen yleisö tietää kuuntelevansa ja etsii ratkaisuja tulevaisuudessa mahdollisesti tuodakseen osan näistä ulkomaalaisista kotiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/