Pattaya jatkaa lukuisia suuria rakennusprojekteja, mukaan lukien Walking Street ja korjausranta viikonlopun myrskyjen jälkeen

Pattaya-

Useita suuria rakennusprojekteja on jatkettu ja tiimit on palautettu töihin Pattayan alueelle, kun Covid19-koronaviruskriisi näyttää paranevan.


Pattaya Walking Streetin maanalaisen kaapelin rakennusprojektien odotetaan alkavan kesäkuussa, viranomaiset kertoivat Pattaya Newsille tänään.


Lisäksi nykyistä rantatien kuivatustyötä jatketaan yhdellä kuukaudella. Lopuksi Pattayan rantaa korjataan ja korjataan useiden viikonlopun myrskyjen aiheuttamien satunnaisten tulvien vuoksi.

Pattaya Cityn työntekijät ovat tutkineet Pattaya Walking Streetin maanalaisen kaapelin rakennusprojektia sen jälkeen, kun useiden 1.60 metrin vesiviemärien havaittiin estävän rakentamisen. Tämän seurauksena uusi rakennussuunnitelma mukautuu. Kokonaisselvitys kestää useita viikkoja ja rakentamisen odotetaan alkavan kesäkuussa.

Pattaya Beach Roadin salaojitustyötä jatketaan vielä yhdellä kuukaudella sen jälkeen, kun maanalaisia ​​korkeajännitejohtoja löydettiin tukkivan vedenpoistolinjat. Rakennusurakka on tällä hetkellä suunniteltu päättymään heinäkuussa. Projekti jäi myös lyhyeksi tauolle Covid19-koronavirukseen liittyvien sulkemisten jälkeen.

Lopulta, tämän viikon rankkasateen jälkeen, Pattaya Beach vaurioitui eroosion vuoksi viidessä pääpisteessä Keski-Pattayan risteyksestä Central Festival Pattaya Beachin edustalle alueelle. Koska rantatien kuivatusprojektissa on vielä merkittäviä töitä tehtävänä ennen kuin viemärit toimivat kunnolla, rannan korjaus oli tarpeen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/