Aikuisten viihde- ja yöelämäpaikat keskustelevat tavoista avata liiketoimintaa Amerikassa – voisiko Pattaya nähdä samanlaisia ​​rajoituksia?

Amerikka-

Aikuisten viihde- ja yöelämän paikat Yhdysvalloissa keskustelevat mahdollisista tavoista avata ovensa ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi, mikä saa jotkut Thaimaan paikalliset yrittäjät pohtimaan, ovatko keskusteltavat rajoitukset toteutettavissa esimerkiksi Bangkokissa, Phuketissa ja Pattayassa.

Useat amerikkalaiset uutislähteet, kuten TMZ, Pop Culture ja muut, ovat puhuneet viihdepaikkojen, kuten strippiklubien ja yökerhojen omistajille osavaltioissa keskustellakseen siitä, kuinka he voisivat avata ja silti varmistaa "fyysisen etäisyyden".

Useimmat ovat sanoneet, että he ovat puhuneet paikallisten poliitikkojen ja valtion virkamiesten kanssa auttaakseen aivoriihiä löytämään tapoja pitää henkilöstönsä työllistettynä ja liiketoimintansa auki. Vaikka toimenpiteet eivät ehkä ole suosittuja, oikein toteutettuina ne voisivat täyttää monet hallitusten ja lääketieteen asiantuntijoiden asettamat vaatimukset fyysisen/sosiaalisen etäisyyden takaamiseksi.

Joten mikä muuttuisi muissa maissa ja voisiko se toimia Thaimaassa?

Nämä ovat joitain sääntöjä ja rajoituksia, joita aikuisten ja yöelämän yritysten omistajat harkitsevat vakavasti Yhdysvalloissa:

-Kaikkien, mukaan lukien strippiklubien tanssijat, tulee aina käyttää naamioita. (On epäselvää, kuinka tämä toimisi laukauksen tai juoman aikana)

  - Sylitanssien kieltäminen osavaltioissa tai tanssijan koskettaminen/lähestyminen.

  -Tanssilattioiden poistaminen ja sen sijaan pöytien sijoittaminen ilman istumapaikkoja (tämä on jo yleistä Aasian maissa). Rajoita pöytäetäisyyksiä varmistaaksesi fyysiset etäisyydet ja varmista, että ihmiset eivät lähesty muita pöytiä tai ryhmiä.

  -Rajoitetaan kapasiteettitasot 30-50 prosenttiin normaalista. Hallitse yleisöä.

  -Kaiken henkilökunnan, mukaan lukien aikuisten esiintymispaikkojen tanssijat, on käytettävä käsineitä.

  -Kaikki pinnat, kuten pylväät, on desinfioitava ja puhdistettava tehokkaalla desinfiointiaineella jokaisen suorituksen jälkeen.

  - Ei "seisomista" baarissa, tilausten tulee tulla suoraan huoltohenkilökunnalta kasvonaamareilla, käsineillä ja asianmukaisilla hygieniastandardeilla. Ihmiset eivät myöskään saisi istua suoraan näyttämölle fyysisen etäisyyden varmistamiseksi.

  - Lämpötilan tarkastus jokaisessa paikassa ennen sisääntuloa

  -Ryhmien lukumäärän rajoittaminen kussakin pöydässä pieneen määrään

-Kaikki VIP-, samppanjahuoneet tai "yksityiset juhlahuoneet" suljettaisiin

- Pomppurit varmistaisivat sosiaalisen etäisyyden jonoissa päästäkseen klubiin tai tapahtumapaikkaan, ja pomppija määrättäisiin varmistamaan, että seurassa tapahtuu sosiaalinen etäisyys.

Nämä säännöt mahdollistaisivat teoriassa yöelämän yrityksen avaamisen. On kuitenkin herännyt huoli siitä, että kun joku on juonut muutaman drinkin, niin sosiaaliset etäisyystoimenpiteet ja vartiointi lieventyvät. Toimivatko nämä toimenpiteet Thaimaassa? On syytä huomata, että Etelä-Korea, Kambodža, suuret osat Kiinaa, kuten Shanghai ja muut maat, ovat alkaneet avata uudelleen yökerhojaan ja baarejaan, eivätkä toistaiseksi ole havainneet suuria ongelmia tai ongelmia, vaikka toiminta on pääosin pysynyt normaalisti.

Lopuksi, kuten näitä vaihtoehtoja muissa maissa käsittelevissä artikkeleissa on käsitelty, "poisivatko nämä säännöt ja rajoitukset" kaiken hauskuuden klubiin, baariin tai aikuisten paikkaan käymisestä, ja haluaisiko kukaan osallistua näiden sääntöjen mukaisesti?

Mitä mieltä olette?

Lähde: https://www.tmz.com/2020/04/26/strip-clubs-big-changes-post-pandemic-gloves-masks-no-lap-dances/

Kuva: Daily Star

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.25 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/