Night Wish Group jatkaa päivittäistä ruokaa Pattayan tarvitseville 30. huhtikuuta asti Covid-19-kriisin jatkuessa

Pattaya-

Pattayan alueen suurin baariryhmä Night Wish Group on laajentanut suunnitelmaansa tarjota 1000 ateriaa päivässä nykyisen Covid-19-koronaviruskriisin koetteleman kaupungin tarvitseville ja työttömille useita lisäpäiviä, tällä hetkellä 3. toukokuuta, 2020.

Tiedottajan ja ateriat tarjoavan keittiön omistajan Saifonin mukaan alkuperäinen suunnitelma oli tarjota ruokaa noin viiden päivän ajan. Yhteisön anteliaiden lahjoitusten ja valtavan kysynnän vuoksi Night Wish Group on kuitenkin tällä hetkellä päättänyt jatkaa Pattayan avun tarpeessa olevien ruokkimista.

Yritys laajeni myös viidestäsadasta ateriasta päivässä tuhanteen. Muutaman viime päivän aikana ateriat ovat menneet noin kolmessakymmenessä minuutissa. Vaikka hyväntekeväisyystapahtumaan on saapunut paljon nälkäisiä ihmisiä, ryhmä huolehtii kunnollisista sosiaalisista etäisyyksistä, hygienia- ja lämpötilatarkastuksista. Kaikki ruoka, joka valmistetaan joka aamu tuoreena Saifonin keittiössä Soi 6/1:ssä, valmistetaan korkeiden hygieniastandardien mukaisesti ja koko henkilökunta käyttää tapahtuman aikana maskeja ja hanskoja.

Yleinen ruoanlaitto ja järjestäminen vaativat työtunteja, jo klo 8 ensimmäiseksi saapuvilta, mutta mukana oleva henkilökunta on todennut, että heidän tekemänsä toiminta on erittäin palkitsevaa apua tarvitseville. Kymmenet henkilökunnan jäsenet ovat auttaneet ja lahjoittaneet aikaansa hyväntekeväisyystapahtumassa viime päivien aikana ja tekevät niin jatkossakin.

Lahjoituksen paikka on Nature Bar, joka sijaitsee keskellä Soi 6:ta joka päivä klo 1.

Night Wish Group kiittää myös yhteisön lukuisista anteliaista lahjoituksista, jotka ovat auttaneet laajentamaan ja laajentamaan nälkäisten ruokkimista Pattayalla. Jos olet kiinnostunut lahjoittamaan, lähetä yksityisviesti alla olevalle Night Wish Facebook -sivulle:

https://web.facebook.com/Soi6bargroup/

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/