Thaimaan pääministeri sanoo, ettei hän taivu kasvavalle julkiselle paineelle rajoitusten ja sulkemisten lieventämisen suhteen ja että maan terveys on etusijalla

Thaimaa-

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha totesi eilen iltapäivällä Bangkokin hallituksen talosta, että hän ei taipu lisääntyvälle yksityiselle ja julkiselle paineelle Covid19-koronaviruksen hallintaa koskevien sääntöjen aiheuttamien rajoitusten ja liiketoimintojen sulkemisen keventämiseksi.

Pääministeri Prayut sanoi julkisessa puheessaan Thaimaan hallituksen kokouksen jälkeen, jossa keskityttiin toimenpiteisiin Covid-19-koronaviruksen hillitsemiseksi, että ihmisten terveys oli etusijalla ja että vaikka hän tuntee syvästi myötätuntoa ja ymmärsi sen tuskan. Ihmiset, joilla on arviolta kymmenen miljoonaa työtöntä tällä hetkellä, että hänen on varmistettava, ettei mahdollinen tappava toinen aalto tapahdu ensin ennen kuin suurin osa maiden taloudesta avataan uudelleen.

Pääministeri Prayut totesi myös, että hallituksen virkamiehiä pyydettiin löytämään tapoja auttaa miljoonia työttömiä ja sulkeutuneita yrityksiä ilman, että he vain menevät taloudellisen avun suuntaa alas ja jakavat lisää rahaa. Hän antoi esimerkin esimerkiksi sähkölaskujen keventämisestä tietyille ryhmille.

Hän ehdotti myös, että yksityiset yrittäjät, jotka haluavat avata yrityksensä uudelleen, antaisivat hallitukselle ehdotuksia siitä, miten avaukset voitaisiin mahdollisesti tehdä keski- ja korkeariskisillä alueilla, kuten ostoksilla ja viihdealueella, samalla kun huolehditaan sosiaalisesta etäisyydestä, hygieniatoimenpiteistä ja muista toimista. hallita Covid-19:n leviämistä. Pääministeri lisäsi, että jos yritys ei löydä keinoa siihen, se ei voisi avautua lähitulevaisuudessa.

Pääministeri kiitti myös monia yksityisen sektorin henkilöitä ja yrityksiä, jotka auttoivat hyväntekeväisyystapahtumissa ympäri maan ja auttoivat apua tarvitsevia, mutta kehotti heitä varmistamaan, että he ovat yhteydessä paikallisiin viranomaisiin ja noudattavat tapahtumissaan asianmukaisia ​​sosiaalisen etäisyyden ja linjajohtamisen strategioita.

Hän päätti toteamalla, että hallitus ja CCSA (Covid-19-tilanteiden hallinnan keskus) tapaavat kuun lopussa keskustellakseen mahdollisista rajoitusten tai sulkemisten lieventämisestä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/