Yöntoiveryhmä toimittaa ruokaa vähävaraisille ensi viikolla Soi 6:lla

Pattaya-

Yöntoiveryhmä jakaa 400-500 ateriaa päivässä Nature Barissa osoitteessa Soi 6 8 päivän ajan ensi viikolla tukea tarvitsevia ja työttömiä Pattayalla nykyisen Covid19-kriisin aikana.

Kiitos Sam Khanijoulle (paikallinen vuokranantaja ja yrityksen omistaja) 1 päivän sponsoroinnista ja Dany Gombert 1 päivän sponsoroinnista. (Paikallinen baari/gogo-rakentaja) 

Myös Per Mts (alias silverfox) maksaa toisesta päivästä.

Alkupäivien tavoitteena on kolmesataa ateriaa päivässä ja lopullinen tavoite tarjota viisisataa, kun kysyntä kasvaa, tukea tarvitsevia. Kaikki apua tarvitsevat ja nälkäiset ovat tervetulleita mukaan. Myös elintarvikkeiden ja tarvikkeiden lahjoitukset ovat tervetulleita.

Ateriat tarjotaan joka päivä klo 1 00.-18. Nature Barissa osoitteessa Soi 26. Monet Night Wish -ryhmän jäsenet ovat valmiina auttamaan osallistumaan ja tukemaan apua tarvitsevia.

Sosiaalista etäisyyttä koskevia standardeja noudatetaan ja ryhmä varmistaa, että asianmukaiset hygieniastandardit, mukaan lukien kasvonaamarit, käsien desinfiointiaine, lämpötilamittaukset ja käsineet, ovat paikallaan.

Nature Bar on suuri kahden hengen baari, joka sijaitsee melkein keskellä Soi 6:ta, jonne pääsee helposti rannalta tai Second Roadilta.

Kaikki tällä hetkellä nälkäiset ja apua tarvitsevat ovat tervetulleita mukaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/