Pattaya City aloittaa kaupungin sulkemisrajoitusten "kuivakäynnin" huomenna, täydellinen sulkeminen torstaina

Pattaya-

Päivitys: Tänään klo 5 alkaen kuivaajo alkaa huomenna klo 30 ja jatkuu huomenna koko päivän.

Kuten olemme raportoineet koko viikon, Pattaya City sulkee edelleen Pattayan ydinalueen ja ottaa käyttöön pääsyn rajoituksia alkaen "kuivaajosta" huomenna iltapäivällä ja sen odotetaan alkavan varsinaisen sulkemisen torstaina klo 2 jälkeen. kestää kolme viikkoa tai kunnes tilanne paranee.

Tässä on lyhyt artikkeli, jossa on joitain yksityiskohtia, jotka julkaisimme eilen tästä tapahtumasta, joista osa on hieman muuttunut ja joita käsitellään alla:

Pattayan kaupungin tarkistuspisteet ja sulkeminen alkavat keskiviikkona, ei tiistaina, iltapäivällä

Kuivaajo alkaa huomenna keskiviikkona 15. huhtikuuta klo 3 ja päättyy noin klo 00. Tätä seuraa kokous klo 6 kaupungintalolla, jossa käsitellään mahdollisia ongelmia ja rakennetaan ratkaisuja. Tätä odotetaan seuraavan sulkemisen täytäntöönpanon kokonaisuudessaan seuraavana päivänä, torstaina 00. huhtikuuta, klo 7 tai noin.

Kaupungin sulkemisen tarkoituksena on, että kansanterveysministeriö ja Chonburin tautientorjuntaosasto ovat tunnistaneet Pattayan "punaiseksi vyöhykkeeksi" tai suuren riskin alueeksi, jolla on todennäköisesti Covid-19-koronavirustartuntoja. Punainen vyöhyke on pohjimmiltaan Keski-Pattaya, Naklua ja Jomtien. Noin viikko sitten Pattayan eri hotelliyhdistykset keräsivät tietoa kaupungissa edelleen olevien kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden kokonaismäärästä ja havaitsivat, että jäljellä oli noin 2,800 XNUMX ihmistä. Tätä pidetään "korkean riskin" ryhmänä, kuten monet äskettäin saapuneet, ja se tarvitsee lisää satunnaisia ​​seulontoja ja testejä kokonaisriskin määrittämiseksi.

Kaupunki on jo aloittanut ennakoivan testauksen Grand Bella -hotellissa Pattayassa. Tavoitteena on seuloa päivittäin kaksisataa vapaaehtoistyötä ja riskiryhmistä valittua henkilöä. Toistaiseksi yksikään seulotuista ei ole ollut positiivinen lehdistön aikaan.

Hallituksen virkamiehet uskovat, että rajoittamalla pääsyä Pattayalle riskiryhmiin kuuluvien tunnistaminen ja yhteydenottojen jäljittäminen helpottuu yleisesti, samoin kuin mahdollista altistumista suurelle yleisölle.

Kuten edellisessä artikkelissamme käsiteltiin, Pattayalla on yhteensä 8 tarkistuspistettä tämän kartan mukaan. (Huomaa, tämä kartta voi muuttua Pattayan kaupungin virkamiesten hienosäädön perusteella)

Thaimaan asukkaalla on oltava thaimaalainen henkilökortti, jotta hän voi ohittaa tarkastuspisteet ja päästä Pattaya Cityyn. On ehdotettu, että tämä puhalletaan kokoon A-4, jotta prosessi olisi helpompaa sekä asukkaalle että viranomaisille, jos mahdollista.

Ulkomaalaisella tulee olla alkuperäinen passi ja muut tarpeellisiksi katsomansa asiakirjat.

Jos henkilö vuokraa asunnon tai talon Pattayasta ja tarvitsee sisäänpääsyn, hänellä on oltava kopio vuokranantajansa henkilökortista sekä puhelinnumero, jolla hän tavoittaa. Tämä sisältää ulkomaalaiset. Heillä tulee olla myös vuokranantajan kirje, joka vahvistaa, että nimetty henkilö on vuokralainen.

Vain välttämättömät asiat omaavat pääsevät kaupunkiin. Jos joku työskentelee, hänen tulee täyttää seuraava lomake englanniksi ja saada myös kopio työluvasta. Myös heidän työnantajansa tulisi olla mukana tässä prosessissa. Lääkärikäynnillä oleville riittää vahvistus ajanvarauksesta. Tässä englanninkielinen linkki työhön liittyvään pääsytodistukseen:

https://drive.google.com/file/d/1L66Ahbdpvp7riHYdZiMuOtg7KIlf6n8a/view?fbclid=IwAR2iUBQp2zaR1SCCLAhEVKCNSm7qy52wRj1V-rTyRapJGv3Zee-M_tMkoKY

Jokaisessa tarkastuspisteessä on useita kaistaa, joista yksi on suunniteltu nopeaa pääsyä varten niille, joilla on hyväksytty paperityö, yksi kuljettajille, erityisesti ruuankuljetusmoottoripyörien kuljettajille, yksi niille, jotka haluavat vain jatkaa moottoritiellä eivätkä päästä varsinaiseen Pattayaan ja yksi yksityiskohtainen tutkimus niille, jotka haluavat päästä kaupunkiin.

On edelleen odotettavissa, että liikenteessä voi olla viivästyksiä, ja asukkaita kehotetaan välttämään Pattaya Cityyn pääsyä sulkemisaikana ja pysymään kotona, ellei matkasi ole ratkaisevan tärkeä.

Nämä tiedot voivat muuttua, sillä kaupunki hienosäätää niitä edelleen, varsinkin huomisen iltapäivän koeajon jälkeen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/