Sekalaisia ​​viestejä Pattayan rantojen kävelyteiden käyttämisestä harjoitteluun, raportoi monet turhautuneista paikallisista asukkaista

Pattaya-

Viime viikolla The Pattaya News on raportoinut useita kertoja tiukemmasta täytäntöönpanosta Pattayan eri rannoilla, joiden tarkoituksena on estää ihmisten kokoontumiset, jotka huolimatta Chonburin kuvernöörin käskystä sulkea kaikki rannat, jatkavat uimista ja kerääntymistä rannoille.

Tiukempi täytäntöönpano on sisältänyt monia merkkejä, jotka varoittavat tällä hetkellä voimassa olevan hätäasetuksen ankarasta täytäntöönpanosta Covid-19:n pysäyttämiseksi… mikä voi tarkoittaa useiden vuosien vankeutta tai jopa 100,000 XNUMX bahtin (noin kolme dollaria) sakkoja. Näissä merkeissä mainitaan myös, että kaikki juominen tai syöminen on kiellettyä, samoin kuin kaikki aktiviteetit rannalla, mukaan lukien uinti. Alkuperäinen kuvernöörin määräysluonnos antoi poikkeuksen uimiseen, mutta lopullinen määräys poisti poikkeuksen.

Chonburissa on toteutettu tiukempia ja tiukempia toimenpiteitä ihmisten kokoontumisen estämiseksi, mukaan lukien alkoholin myynnin, julkisen juomisen ja alkoholin kuljettamisen kieltäminen. Seurustelu jopa kahden tai kolmen hengen kokoontumisissa juomien parissa on nyt Thaimaan hätäasetuksen vastaista.

Lainvalvontaviranomaisten drooneja on nähty lentävän paikallisten rantojen yli, jotka ilmoittavat sulkemisesta englanniksi ja varoittavat ihmisiä kovista sakoista ja kotiinpaluusta.

Suurin osa Pattaya Newsin asukkaista ja lukijoista näyttää olevan samaa mieltä toimenpiteiden peruskäsityksestä, kieltää ihmisryhmiä kokoontumasta, istumasta ja juomasta ja seurustelemasta. Monet asukkaat ovat kuitenkin nyt huolissaan siitä, että toimet ovat siirtymässä sosiaalista etäisyyttä edistävistä toimenpiteistä liian ankariksi ja raskaiksi.

Pattaya Newsille lähetetyt viestit sekä lukuisat kommentit sosiaalisessa mediassa ovat valittaneet ihmisistä, jotka pyöräilevät, lenkkeilevät, juoksevat tai kävelevät täysin yksin, joissakin tapauksissa kymmenien jalkojen päässä tai kauempana kenestäkään, poliisin pysäyttämästä (se on sosiaalista etäisyyttä). rikkomus) ja käskettiin menemään kotiin ja poistumaan jalkakäytäviltä. Tämä ei ole kansallisen ulkonaliikkumiskiellon aikana, joka on klo 10–00.

Virallisesti ei ole sääntöä, joka kieltää ulkona liikkumista harjoittelemassa tai ulkona käymistä. Monet asukkaat sekä fyysisen kunnon asiantuntijat ovat todenneet verkossa kuntoilun, raitista ilmaa ja kuntoilun tärkeyden varsinkin tällaisina aikoina ja vahvistaneet, kuinka helppoa on ottaa sosiaalinen etäisyys liikunnan aikana.

Virallisesti rannan jalkakäytävät kuitenkin katsotaan osaksi Ranta-aluetta ja julkista maa-aluetta, ja ne ovat teknisesti kiellettyjä, minkä vuoksi poliisi siirtää ihmisiä jopa jalkakäytäviltä. Useimmissa tapauksissa tämä on kuitenkin vain heidän siirtämistä ruuhkaisemmalle jalkakäytävälle kadun toisella puolella tai vaeltamista tavallisilla kaupungin kaduilla harjoittelemaan.

Tänä iltapäivänä useiden poliisiajoneuvojen, dronejen ja jalkapartioiden nähtiin siirtävän ihmisiä, jopa niitä, jotka olivat täysin yksin ja harjoittelemassa, pois rannan kävelyteiltä. Useimmissa tapauksissa ihmiset yksinkertaisesti ylittivät kadun, mikä kriitikkojen mukaan lisää riskiä sosiaalisen etäisyyden vähenemisestä.

On hyvin selvää, että Pattaya Cityn lähettämä viesti on PYSY kotona tällä hetkellä, mutta monille kuntoa ja terveyttä arvostaville ihmisille tämä ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto ja he toivovat, että viranomaiset ymmärtävät eron sosiaalisen etäisyyden välillä. ja itsensä eristämiseen tai karanteeniin.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (8 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/