Heidän Majesteettinsa Thaimaan kuningas ja kuningatar lahjoittavat avustustarvikkeita köyhille Bangkokin asukkaille

BANGKOK(NNT) – Heidän Majesteettinsa kuningas ja kuningatar ovat jakaneet armollisesti avustustarvikkeita yleisölle, jotka ovat kärsineet koronavirustauti 2019 (COVID-19) -tilanteesta Bangkokissa.

Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyuhua ja Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajarasudhabimalakshana ovat ilmaisseet huolensa ihmisistä, jotka asuvat tiheästi asutuissa yhteisöissä Bangkokissa, koska he kohtaavat monia vaikeuksia elämässään COVID-19-epidemian vuoksi.

Heidän majesteettinsa ovat lahjoittaneet kuninkaallisen suojeluksessa olevan Rajaprajanugroh-säätiön kautta, joka on lähettänyt vapaaehtoisia toimittamaan pusseja avustustarvikkeita useiden Bangkokin yhteisöjen asukkaille huhtikuun 5. päivästä lähtien.

Vapaaehtoiset ovat eri järjestöistä, esimerkiksi Volunteering Good Deeds from Our Heart -projektista, Bangkokin metropolin hallinnosta, Thaimaan kuninkaallisesta armeijasta ja yksityisistä yrityksistä. He ovat mukana pakkaamassa ja kuljettamassa tarvikkeita, jotka sisältävät kasvonaamioita, yleisiä kotitalouslääkkeitä, välttämättömyystarvikkeita ja kulutustavaroita, jotka kestävät kaksi viikkoa.

Huhtikuun 10. päivänä yli 10 tuhatta pussia avustustarvikkeita toimitettiin 49 kunnan asukkaille Yan Nawan, Sathornin, Bang Kho Laemin ja Bang Rakin alueilla.

Kuninkaallinen ystävällisyys on tuonut iloa ja arvostusta ihmisille.

Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/