Soi Dog Foundation jakaa yli 11 tonnia ruokaa kulkueläinten ruokkijoille ympäri Phuketin

Phuket-


Soi Dog Foundation jakoi tällä viikolla yli 13 tonnia koiran- ja kissanruokaa kulkueläinten ruokkijoille ympäri Phuketia valmistautuessaan 26.–11. huhtikuuta alkavaan saaren laajuiseen sulkemiseen. (9. huhtikuuta).


Eläinpelastusajoneuvokanta toimitti 470 isoa pussia koiranruokaa ja 140 isoa kissanruokapussia suosittuihin ruokintapisteisiin, kuten temppeleihin, sekä suoraan ruokintakohteisiin.


Soi Dog on pitkään tarjonnut ruokaa saaren ruokkijoille yhteisön Outreach-ohjelmansa kautta; ruokaa toimitettiin kuitenkin eilen kiireellisesti ja paljon suurempia määriä, koska sulkeminen voi voimaan tullessaan rajoittaa säätiön liikkeitä vakavasti. Ilman riskejä tarjotun ruoan pitäisi riittää kattamaan syöttölaitteet noin kuudeksi viikoksi.


Monet kulkukoirat ja kissat tarvitsevat ruokaa ja vettä syöttilöistä, ravintoloista ja ohikulkijoista. Kuitenkin, koska jotkut ruokintapaikat eivät voi matkustaa tietyille alueille sulkutilanteen vuoksi, ravintolat ovat kiinni ja matkailu pysähtyy, monet näistä eläimistä eivät löydä ravintoa normaalilla tavalla.

Tämä asettaa heidät vaaraan eksyä uusille alueille, joilla he ovat ei-toivottuja, kilpailevat ruoasta laumansa kesken tai nälkäävät. Säännöllisten syöttölaitteiden ollessa paikoillaan nämä riskit kuitenkin pienenevät huomattavasti.


Äskettäisessä lehdistötiedotteessa Soi Dog rohkaisi myös paikallisia yhteisöjä tarkkailemaan naapurustonsa kulkueläimiä jättämällä pois kulhot ruokaa ja puhdasta vettä ja seuraamalla mahdollisia muutoksia heidän terveytensä.


Soi Dog on päättänyt, että edes näissä vaikeissa olosuhteissa eläintä ei jätetä jälkeen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/