Paikalliset asukkaat pyytävät Pattaya Cityä olemaan unohtamatta kulkueläimiä Pattayassa Covid19-kriisin aikana - Video

Pattaya-

Useat paikalliset toimittajat, mukaan lukien The Pattaya News, kiersivät tänä iltapäivänä Pattayassa julkisen puiston alueella lähellä "Buddha Hilliä", kun paikalliset asukkaat olivat olleet huolissaan alueen suuresta koirajoukosta, joka kamppailee puistojen sulkemisen vuoksi.

Video, jonka tiimimme otti tänään:

https://youtu.be/YHbhAeaT7qk

Puisto, joka suljettiin kaikkien puistojen ohella Chonburin kuvernöörin määräyksellä sosiaalisen etäisyyden edistämiseksi ja kokoontumisten vähentämiseksi, on pitkään ollut koti monille kulkueläimille, jotka ovat ensisijaisesti riippuvaisia ​​paikallisista ruuan ja veden saamisesta.

Vaikka jotkut asukkaat auttavat edelleen eläimiä, Pattaya Cityn avustuskutsut ovat lisääntyneet, mukaan lukien suuri määrä kulkukoiria, jotka elävät rannalla ja muilla alueilla.

Covid19:n vuoksi näillä alueilla on lähes täydellinen puute turisteista ja muista ihmisistä, joten huoli eläimistä on lisääntynyt, koska niiden ravintotarjonta on vähentynyt ilman, että suuri määrä ihmisiä on auttanut.

Pattaya Cityn toivotaan tunnistavan ongelman ja myös auttavan ongelman ratkaisemisessa tarjoamalla ylimääräistä ruokaa eläimille, koska ne ovat monien Covid19-kriisin koettelemien ihmisten kanssa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/