Pattayan kaupungin pormestari ja kaupunginjohtajat antavat yli 38 pussia riisiä taloudellisesti epätoivoisille Koh Larnin kyläläisille Covid-19-kriisin aikana

Pattaya-

Vähän sen jälkeen, kun thaimaalaiset tiedotusvälineet, mukaan lukien me, kertoivat, että Koh Larnin kyläläiset pyysivät julkisesti lahjoituksia, koska joillakin saaren 1,800 XNUMX:sta vakituisesta asukkaasta oli taloudellisia ongelmia saaren sulkemisen vuoksi. Saari on lähes täysin riippuvainen turistidollareita, Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem sekä Pattayan johtoryhmä saapuivat auttamaan.

Pattaya City Leadership -tiimi toi myöhään tänä iltapäivänä yhteensä 38 säkkiä riisiä, jotka painavat yli 1,824 50,000 kiloa, arvoltaan yli 622 XNUMX bahtia, Bali Hain laiturille lähetettäväksi saaren XNUMX kotiin ja auttamaan asukkaita.

Pormestari puhui Pattaya Newsille ja sanoi seuraavaa:

”Olemme osa paikallista yhteisöä ja meidän on pysyttävä yhdessä. Kuulimme, että monilla saarella on vaikeuksia syödä, eikä heillä ole tuloja tai pääsyä lukuisiin Pattayalla näkemiinsä hyväntekeväisyyslahjoihin. Siksi halusimme näyttää esimerkkiä ja auttaa saarta, koska he ovat veljiämme ja sisariamme tässä kriisissä. ”

Kaupungin viranomaiset sanoivat, että rahat ruokaan maksettiin henkilökohtaisesti pormestarin ja virkamiesten taskuista, eivätkä ne ole peräisin kaupungin budjetista tai veroista.

Pattaya News kiittää pormestarin ja hänen tiiminsä pyrkimyksiä auttaa Koh Larnin kyläläisiä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/