Itä-Thain hotelliliiton presidentti keskustelee hotellien sulkemisista Chonburissa, tilanteesta, jossa turistit ovat edelleen huoneissa

Pattaya-

Eastern Thai Hotel Associationin puheenjohtaja,Mr. Prueksae Khu puhui Pattaya Newsille tänä viikonloppuna haastattelussa selventääkseen ja keskustellakseen nykytilanteesta Chonburissa ja Pattayassa hotellien sulkemisissa.

Hän totesi, että yhdistys oli ilmoittanut kaikille jäsenhotelleille sekä muille kuin jäsenhotelleille Chonburin kuvernöörin päätöksestä, Herra Pakorn Thianchai, viime viikon lopulla sulkemaan kaikki Chonburin alueen hotellit. Herra Khu halusi kuitenkin tehdä selväksi, että turisteja ei "potkittu kaduille", kuten jotkut väittivät ilman todisteita sosiaalisessa mediassa.

Mr. Khu kertoi The Pattaya Newsille, että suurimmassa osassa Chonburi Hotels -hotellien käyttöaste oli alle 5 prosenttia, ja useissa sadoissa huoneissa ja hotelleissa on vain yksi tai kaksi asiakasta. Monet alueen hotellit olivat aiemmin itse päättäneet sulkea toimintakulujen säästämisen Covid-19-koronaviruskriisin aiheuttaman vaikean ajanjakson aikana.

Osana kuvernöörin ilmoitusta ja Itä-Thai-hotelliyhdistysten viestiä kaikille Chonburin alueen hotelleille, hotellien johdon oli ilmoitettava Chonburin maahanmuuttoviraston ja hallituksen johdolle tarkka määrä turisteja ja heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan, jotka yöpyvät edelleen alueen hotelleissa. . Nämä luvut ovat yksi monista tekijöistä, joita käytetään määritettäessä, suljetaanko Pattaya kaupungin laajuisesti välttämättömältä saapuvalta ja lähtevältä liikenteeltä, mikä on samanlainen toimenpide kuin Phuket ja Hua Hin sekä muut useat muut maakunnat ovat tehneet kuluneen viikon aikana. .

Päätös voi tulla jo huomenna, mutta päivä on myös kansallispäivä, Chakri-päivä ja valtionvirastot ovat virallisesti kiinni.

Mr. Khu totesi, että hotellin sulkemismääräys jättää sen hotellin johdon käsiin, jos he haluavat sulkea ja pyytää turisteja lähtemään. Hän lisäsi, että useimmat hotellit antavat heidän jäädä, vaikka jotkut yhdistävät turistien määrän yhden jäsenen hotelleiksi Itä-Thai-hotelliliitossa. Khu sanoi, että jäljellä olevat turistit, joiden tarkka määrä tiedetään tämän viikon alussa, voivat löytää majoituksen, vaikka se merkitsisi tilapäistä häiriötä, joka aiheutuu siirtymisestä suljetusta hotellista toiseen. vieraita ja pysyä auki.

Sulkemismääräystä olivat pyytäneet useiden viikkojen ajan yhdistys ja muut hotellialan johtajat. Ilman määräystä hotellit ja niiden henkilökunta eivät voi hakea valtion etuja ja tukea, jota tarjotaan yksityishenkilöiden ja yritysten taloudellisen vakauteen pitämiseksi nykyisen kriisin aikana, koska vain pakollinen sulkeminen mahdollistaa suoria etuja.

Sulkemismääräyksellä ei ole voimassa olevaa päättymispäivää ja se kestää niin kauan, kunnes yleinen tilanne paranee Covid-19-koronaviruskriisin kannalta.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/