47 kiloa marihuanaa takavarikoitiin sen jälkeen, kun marihuanaa käytettiin tuotteen myymiseen sosiaalisessa mediassa

Banglamung-

Banglamungin poliisi pidätti eilen iltapäivällä kolme epäiltyä, jotka jäivät kiinni 47 kilogrammasta marihuanaa, joita he myivät Chonburissa ja Bangkokissa ensisijaisesti Facebook-sivun ja sosiaalisen median kautta.

Epäillyt, 20-vuotias Nakarachai tai Pon-noon, 21-vuotias S. Supaporn tai Muay Subboonto ja 20-vuotias Noppuch tai Nawee Cherndecha, pidätettiin eilen Banglamungin poliisin johdolla. Pol. Col. Phatthanachai Phamornphibun sai nämä kolme kiinni salaisen piston aikana.

Banglamungin poliisin mukaan nämä kolme myivät marihuanaa avoimesti julkisen Facebook-sivun kautta Seri Marihuana, joka on sittemmin purettu. Sivu tuli poliisin tietoon, joka suoritti salaisen operaation marihuanan ostamiseksi. Kun kaupan aika tuli, poliisi paljasti itsensä ja pidätti epäillyt.

Epäillyt ovat väittäneet olevansa vain matalan tason myyjiä, ja heille antoi marihuanan myytäväksi mies, jonka he tuntevat vain Mr. Singhinä. He eivät kyenneet tai halunneet antaa poliisille lisätietoja väitetystä työnantajastaan.

Kolmea epäiltyä syytetään useista huumeiden laittomasta levittämisestä ja hallussapidosta. Pattaya News huomauttaa, että Thaimaa on laillistanut lääketieteellisen marihuanan, mutta vaatii oikeat lisenssit ja patentit. Marihuanan viihdekäyttö on edelleen Thaimaan lain vastaista, samoin kuin tuotteen myyminen asianmukaisella lääketieteellisellä lisenssillä ja tarkoituksella.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/