Thaimaan valtakunnallista ulkonaliikkumiskieltoa voitaisiin pidentää useampaan tuntiin, varapääministeri sanoo

Bangkok-

Perjantai-iltana puhuessaan varapääministeri Wissanu Krea-ngam kertoi lehdistölle, että jos nykyinen valtakunnallinen Thaimaan ulkonaliikkumiskielto, joka on tällä hetkellä klo 10-00, osoittaa merkkejä työstä ihmisten kokoontumisen vähentämiseksi, sekä rikosten estämiseksi sitä voitaisiin todennäköisesti pidentää lisäämällä tunteja. Ulkonaliikkumiskiellon ensisijaisena tarkoituksena on kannustaa sosiaaliseen etäisyyteen, jotta voidaan ehkäistä Covid-4-koronaviruksen leviämistä.

Ulkonaliikkumiskiellon kriitikot väittävät, että rajoitettu kuuden tunnin aika ei ehkä auta pysäyttämään virusta, mutta herra Wissanu sanoi, että suuret määrät enimmäkseen nuoria thaimaalaisia ​​kokoontuu yöllä yksityistilaisuuksiin, sekä miljoonien ansiosta rikollisuus kasvaa. tilapäinen työttömyys oli ulkonaliikkumiskiellon pääasiallinen syy.

Vaikka pääministeri Prayut Chan-O-Cha on keskustellut valtakunnallisesta 24/7-sulkusta, joka on huolissaan Covid-19:n nykyisestä leviämisnopeudesta, Wissanu sanoi tällä hetkellä, ettei se ole mahdollista, varsinkaan Bangkokissa.

Ulkonaliikkumiskielto vapauttaa tietyt ammatit, kuten lääkintä- ja toimitushenkilöstön, sekä ne, jotka menevät lentokentälle lähteville lennoilla, joilla on hyväksytyt asiakirjat.

Jotkut ammatit, kuten kalastus, voivat myös saada paikallisilta viranomaisilta luvan ulkonaliikkumiskiellon aikana olemiseen yöllä, Wissanu lisäsi.

Ulkonaliikkumiskiellon rikkojia uhkaa jopa 40,000 18 bahtin sakot ja enintään kaksi vuotta vankeutta, mikä kuuluu Thaimaan tällä hetkellä voimassa olevan hätäasetuksen XNUMX §:n piiriin ainakin huhtikuun loppuun asti.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/