Thaimaa vahvisti 120 uutta Covid-19-tapausta ja kaksi muuta kuolemantapausta, Chonburi lisää neljä tapausta

Thaimaa-

Thaimaan hallitus ilmoitti tänä aamuna yhteistyössä kansanterveysministeriön ja tautientorjuntaministeriön kanssa, että maa on vahvistanut 120 lisätapausta, joista kaksi on kuollut.

Chonburissa vahvistettiin neljä muuta tapausta, jotka näkyvät alla olevassa kaaviossa.

Chonburin tapauksiin kuuluu yhdeksänvuotias venäläinen. Kolme tapauksista ovat kaikki venäläisiä, jotka palasivat äskettäin Phuketista ja ovat tiedossa saarella aiemmin vahvistetun tapauksen kontakteja.

Neljäs Chonburissa vahvistettu tapaus on 40-vuotias thaimaalainen, joka on hieroja ja joka oli myös läheisessä yhteydessä aiemmin vahvistettuun tapaukseen.

Kaikki neljä ovat Banglamungin alueella.

74 ihmistä tutkitaan edelleen Chonburissa mahdollisen Covid19-tartunnan vuoksi. Kaupunki ilmoitti eilen, että on tehty ehdotus, että Grand Bella -hotelli Pattayassa voitaisiin mahdollisesti tehdä erityinen kenttäsairaala tutkinnan kohteena oleville henkilöille. Ehdotus on lähetetty Chonburin kuvernöörille lisäarviointia varten.

Eilen myös Chonburi tiukensi rajoituksia, mikä pakotti kaikki ravintolat vain ulos viemään ja sulki kaupungin muita aukioloaikoja, joita ei pidetty välttämättöminä. Rautakaupat kuitenkin avattiin uudelleen edellisen sulkemismääräyksen jälkeen.

Thaimaan matkailuviranomaisen mukaan Covid19-kriisi on alentanut kymmeniä tuhansia Pattayassa ja miljoonia valtakunnallisesti työttömiä ja vähentänyt turisteja maassa karkeasti nollaan. Pattaya on riippuvainen matkailusta noin kahdeksankymmentä prosenttia taloudestaan, ja Covid19-kriisi on iskenyt siihen erityisen ankarasti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/