Lähes 20 miljoonaa ihmistä kaatui Thaimaan hallituksen epävirallisten työntekijöiden käteismaksusivustolle hetkeksi rekisteröinnin avaamisen yhteydessä, järkytti viranomaisia

Bangkok-

Lähes 20 miljoonaa ihmistä yritti kirjautua sisään ja rekisteröityä hallituksen käteismaksusivustolle, joka avattiin rekisteröintiä varten eilen illalla Krungthai Bankin virkamiesten mukaan, mikä on huomattavasti enemmän kuin aiempien, noin 3.5 miljoonan ihmisen odotettujen hakijoiden määrä.

Sivusto luotiin thaimaalaisille, jotka ovat epävirallisia työntekijöitä, kuten Pattayan viihdeteollisuudessa työskenteleville, tarjoamaan heille 5000 bahtia kuukaudessa useiden kuukausien ajan nykyisen ajanjakson aikana, jolloin useimmat tarpeettomat yritykset ovat suljettuina leviämisen estämiseksi. Covid19 Coronaviruksesta.

Thaimaan hallituksen virkamiehet olivat korostaneet, että ilmoittautumisella ei ole aikarajaa eikä kiirettä tarvinnut, mutta oli kuitenkin melko selvää, että monet ihmiset kaipaavat epätoivoisesti rahaa, koska Covid19-koronaviruksen vuoksi työttömänä olevien epävirallisten työntekijöiden määrä on kaukana. paljon yli aiempien arvioiden.

Mr. Phayongsriwanich, presidentti Krung Thai Bank paljasti, että ennen verkkosivuston avaamista kello 6 viime iltana, lähes kaksi miljoonaa ihmistä odotti ja virkistyi.

Pian avaamisen jälkeen tämä luku saavutti lähes kaksikymmentä miljoonaa ihmistä, hän totesi.

Verkkosivusto kaatui ja tuotiin myöhemmin verkkoon parannuksilla, mutta monet thaimaalaiset sosiaalisen median käyttäjät valittivat rekisteröitymiskyvyttömyydestä tai virheistä, ja monet käyttivät tunteja sen yrittämiseen.

Hakijoiden pelkkä koko ja määrä osoittavat, kuinka monta ihmistä nykyinen kriisi vahingoittaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/