Chonburin kuvernööri ilmoittaa uusista rajoituksista, uusimmista muutoksista estääkseen Covid19:n leviämisen

Chonburi-

Pattaya News on juuri vastaanottanut viimeisimmän tilauksen Chonburin kuvernööriltä, ​​joka on voimassa tänään ja sisältää lisää muutoksia ja päivityksiä Chonburin, Banglamungin ja Pattayan alueella.

Lyhyt yhteenveto tilauksesta on seuraava:

1. Turvallisuussyistä kaikkien lähikauppojen on suljettava klo 10-00. Tämä EI ole ulkonaliikkumiskielto. Supermarketit voivat pysyä auki, jos ne ovat 5 tuntia. Tämä seuraa ryöstöä ja aseistettuja partioita viime päivinä ja on turvallisuuden vuoksi. Tämä on vain Chonburi, ei valtakunnallinen. Tällä pyritään myös estämään ihmisiä ostamasta alkoholia ja juomasta julkisilla alueilla yöllä ryhmissä, Pattaya News huomauttaa.

2. Golfkentät ovat kokonaan kiinni, kunnes tilanne paranee.

3. Enemmän poikkeuksia on tehty tavarataloissa ja ostoskeskuksissa avautuville myymälöille - Pankit, pankkiautomaatit, puhelinliikkeet, viestintäpalvelut, kuten 3BB, rahoituspalvelut ja kiinteistöliikkeet voivat avautua. On epäselvää, tarkoittaako tämä, että tukcom-puhelimen taso voi avautua, mutta näyttää siltä.

4. Kaikkien tehtaiden on noudatettava sosiaalisen etäisyyden periaatteita ja menettelytapoja. Lisäksi ravintolat voivat jatkaa ruokailua, mutta kaikki ravintolat, jotka eivät noudata hygieniastandardeja tai sallivat ihmisryhmien juoda ja seurustella, suljetaan. Alkoholia saa myydä vain laillisina aikoina, ja sen mukana tulee olla ateriat aiempien sääntöjen mukaisesti.

5. Kaikkien henkilökunnalle majoitusta tarjoavien yritysten on noudatettava asianmukaisia ​​hygieniastandardeja ja varmistettava, että jos henkilökunnan jäsen on sairas, siitä ilmoitetaan välittömästi lainkäyttöalueelle.

Kaikki tuotteet ovat voimassa tänään, kunnes tilanne paranee. Tilaus on alla. EI ole ulkonaliikkumiskieltoa. EI ole lukitusta. Kotimaan matkustamiseen ei ole rajoituksia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/