Amerikkalainen mies pidätettiin Keski-Pattayalla koronaviruksesta huutavan julkisen levottomuuden jälkeen, mukanaan tazer ja aseen muotoinen sytytin

Pattaya-

39-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin eilen iltapäivällä Pattayassa, kun hän aiheutti yleistä levottomuutta pelottelemalla lähialueen paikallisia ja turisteja huutamalla koronaviruksesta.

Tapaus sattui noin klo 3 Keski-Pattayalla Soi 00/13:n edessä.

Mies, joka vaikutti kärsivän psykoottisesta episodista, huusi äänekkäästi haluavansa pelastaa ihmisiä koronavirukselta. Hän väitti myös, että hänet lähetettiin tulevaisuudesta pelastamaan thaimaalaiset virukselta.

Video löytyy täältä:

https://youtu.be/Yd5PCwLDDIA

Mies ei rauhoittunut useiden poliisien pyynnöstä, ja hänet jouduttiin ottamaan alas väkisin, koska hän ei ollut yhteistyökykyinen.

Miehellä oli päässään tazer, aseen muotoinen uutuussavuke ja reseptiantibiootteja.

Poliisiasemalla tehty lisädiagnoosi paljasti, että miehellä on ollut mielenterveysongelmia ja PTSD entisenä sotilaana ja hän on kotoisin Kaliforniasta. Pattaya News on salannut hänen nimensä.

Viranomaisten odotetaan ottavan yhteyttä miehen sukulaisiin ja Amerikan veteraaniasiainministeriöön saadakseen apua.

Toimittajat huomauttavat: Kun julkaisimme videon tästä tapauksesta aiemmin, sanoimme, että Pattayan poliisi sanoi, että hänen huumetesti oli positiivinen. Tämä pitää paikkansa, mutta poliisi ei aluksi pystynyt täysin tunnistamaan, mitä huumeita ne olivat. Lisäanalyysit osoittivat, että ne olivat reseptilääkkeitä ja hänellä oli antibioottilääkkeitä. On epäselvää, oliko hänellä Thaimaan lain edellyttämä resepti näille tuotteille. Kaikki tämä on Pattayan poliisin mukaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/