Thai Smile Airways peruuttaa kaikki kansainväliset lennot

Bangkok-

Thai Smile Airways teki tänä iltana päätöksen keskeyttää kaikki kansainväliset lennot, joka tulee voimaan välittömästi jatkuvan Covid-19-koronaviruksen uhan vuoksi.

He jatkavat kotimaan lentojen tarjoamista.

Thai Smile Airways liittyy tähän päätökseen monien muiden thaimaalaisten lentoyhtiöiden, mukaan lukien Bangkok Airwaysin, kanssa.

He eivät ilmoittaneet, kuinka kauan päätöstä odotettiin, ja korostivat myös, että palautukset olisivat saatavilla ja lisätietoja heidän verkkosivuillaan täältä:

https://web.facebook.com/THAISmileAirways/?epa=SEARCH_BOX

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/