Pattayan poliisi siivoaa Pattayan rannat ja käskee ihmisiä menemään kotiin, koska kuvernöörin yöaikaan sulkemispyyntö astuu voimaan. Se käyttää muita kirjan lakeja tehdäkseen niin

Pattaya

Pattayan lainvalvontaviranomaiset ovat alkaneet puhdistaa alueen rantoja tänä iltana ja kehottavat ihmisiä menemään kotiin Chonburin kuvernöörin antaman määräyksen mukaisesti, jotta ihmiset eivät kerääntyisi alueen rannoille klo 8–6 uuden Covid-19-koronaviruksen uhan vuoksi.

Vaikka tämä ei teknisesti ole ulkonaliikkumiskielto ja se on pyyntö, koska rannat ovat yleistä maata, Pattayan poliisi teki selväksi, että ihmisten on mentävä kotiin ja heidät voidaan tarvittaessa periä syytteeseen julkisesta päihtymisestä, pulloista julkisella paikalla, oleilusta, melurikkomuksista ja muista häiriöistä. joita ei yleensä panna täytäntöön Pattayalla, mutta ne ovat teknisesti ennätyskirjassa.

Viranomaiset sanoivat, että he eivät halua joutua veloittaa ihmisiä, mutta he eivät halua, että monet ihmiset juovat ja juhlivat yön yli alueen rannoilla.

Virkamiehet lisäsivät, että tämä jatkuu, kunnes kuvernöörin määräys keskeytetään, jolla ei ole nykyistä päättymispäivää.

Pattayan poliisi kehotti myös rantapoluilla oleskelevia ihmisiä menemään kotiin.

Varsinaista ulkonaliikkumiskieltoa, sulkemista tai lukitusta ei ole, mutta poliisi teki selväksi tänä iltana, että ihmiset eivät saa viettää aikaa rannalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/