Pattaya City julkaisee erittäin yksityiskohtaisen englanninkielisen raportin Covid-19-tilanteesta Pattayassa, kohokohdat täällä

Pattaya-

Pattayan kaupungin johto yhdessä Chonburin provinssin hallituksen kanssa julkaisi tänään laajan yksitoistasivuisen raportin englanniksi, jossa kerrotaan tarkat tiedot Pattayan tapauksista ja tilanteesta sekä konkreettisista toimenpiteistä, joilla varmistetaan, ettei Covid-19-koronavirus leviä maassa. Pattayan alueella.

Jos haluat lukea koko raportin, tässä on linkki siihen sosiaalisen median sivuiltamme:

https://web.facebook.com/Thepattayanews/photos/pcb.655476208536725/655475941870085/?type=3&theater

Tässä on joitain raportin kohokohtia:

- Yhteensä kymmenen tapausta Chonburissa epidemian alkamisen jälkeen

-Kahdeksan oli äskettäin Bangkokin nyrkkeilystadionin klusterista

-Kaksi ihmistä oli hiljattain palannut Italiasta. Nämä tapaukset ovat lähes kolme viikkoa vanhoja, ja niiden uskotaan olevan asianmukaisesti hallussa. Kaikki kontaktit asetettiin karanteeniin, testattiin ja testattiin negatiivisiksi.

- Belgiasta äskettäin palannut belgialainen mies vieraili Pattayassa yhden päivän, yöpyi hotellissa Pattayassa ja vieraili ulkoilmaolutbaarissa Soi 8:ssa. Kaikki hänen kanssaan olleet kontaktit jäljitettiin ja eristettiin, kukaan ei ole saanut positiivista testiä. aika. Tämä tapaus on noin kaksi viikkoa vanha ja näyttää olleen suurimmaksi osaksi hallinnassa, lukuun ottamatta alla olevaa sairaanhoitajaa. Belgialaisen miehen vaimon ja perheen testitulos oli negatiivinen ja heidät asetettiin karanteeniin.

-Pattayan muistosairaalassa useat työntekijät hoitivat belgialaista miestä, yhdellä lääkärinhoitajalla on kuumetta, ja hän on parhaillaan tutkinnan alla ja eristetty. Häntä testataan parhaillaan.

-Pattaya on kouluttanut ja tarjonnut tukea monille Pattayan alueen yrityksille varmistaakseen asianmukaisten hygienia- ja turvallisuusstandardien noudattamisen.

-Pattayalla on käynnissä laaja kaupungin laajuinen puhdistus- ja desinfiointiprojekti

-Hongkongilainen 20-vuotias nainen, joka oli äskettäin saapunut, kieltäytyi eristäytymästä ja jäi kiinni henkilöiltä, ​​jotka oli määrätty tarkkailemaan häntä ja varmistamaan, että hän eristetään Soi Khao Noissa äskettäin maahan saapumisen jälkeen. Hänet palautettiin asuinpaikalleen ja varoitettiin, että jos hän yrittää edelleen lähteä asuinpaikastaan, häntä uhkaa jopa yksi vuosi vankeutta ja jopa 100,000 XNUMX bahtin sakko.

Pattaya News haluaa kiittää Pattaya Cityä laajasta ja läpinäkyvästä raportista, joka osoittaa, että he välittävät paikallisista asukkaistamme ja turisteistamme. Lisää raportteja tulee tilanteen edetessä.

Tässä on linkki Pattaya Cityn viralliseen Facebookiin heidän Covid-19-vastaukseensa:

https://web.facebook.com/pattayacovid19/

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/