Chonburin kuvernööri allekirjoitti virallisesti uusien paikkojen sulkemismääräyksen Covid-19:n leviämisen estämiseksi, pyytää ihmisiä pysymään poissa rannoilta klo 8–6, markkinarajoitukset

Chonburi-

Chonburin kuvernööri on virallisesti allekirjoittanut useiden muiden yritysten sulkemismääräyksen, joka on voimassa tänään, kunnes "Tilanne paranee" auttaakseen estämään Covid-19:n leviämisen Pattayan ja Chonburin alueella.

Mainitsimme ensimmäisen kerran, että tämä esitettiin kuvernöörille eilen iltapäivällä tässä artikkelissa:

https://thepattayanews.com/2020/03/22/chonburi-province-looks-to-tighten-restrictions-and-precautions-due-to-covid-19-coronavirus/

Tilaus sisältää seuraavat:

-Vesipuistojen/julkisten uima-altaiden sulkeminen (yksityisomistuksessa olevat ovat yksityisten omistajien, mukaan lukien asunnot, päätettävissä. Jotkut asunnot ovat päättäneet sulkea, jotkut eivät. Tämä on osakehuoneiston johdosta.)

- Huvipuistojen sulkeminen (tämä näyttää sisältävän myös julkiset leikkipaikat)

-Amuletti- ja muistoesinemarkkinoiden sulkeminen

-Internet-kauppojen ja pelikahviloiden sulkeminen

- Pool-hallien, shakkikerhojen, snooker-hallien, tikkakerhojen ja muiden tämäntyyppisten nähtävyyksien sulkeminen, mikä saa ihmiset kokoontumaan

- Pelihallien ja viihdetyylisten nähtävyyksien sulkeminen

-Keilahallien sulkeminen

Tämä on kaikkien aiemmin suljettujen tilattujen viihde-tyylisten paikkojen lisäksi. Huomaa, että edellinen sulkemispäivä oli 1. huhtikuuta. Virallisesti tämä ei ole muuttunut, mutta tässä vaiheessa todennäköisesti "kunnes tilanne myös paranee".

Määräyksessä todetaan myös, että ihmisten tulisi pidättäytyä kokoontumasta kaikille Chonburin rannoille klo 8-00. On kuitenkin huomattava, että tämä ei ole määräys vaan pyyntö, koska yleiset uimarannat ovat sisäministeriön omistuksessa ja ne ovat yleistä maata ja edellyttäisi maan ehdottoman ylimmän viranomaisen sulkemista, mikä vaikuttaisi koko kansakunta. Tässä vaiheessa tätä määräystä ei ole annettu, eikä sitä todennäköisesti tullakaan antamaan.

Määräyksessä sanotaan myös, että golfkentät voivat pysyä auki, mutta kaikki klubitalot, turnaukset, kilpailut ja kokoustyylinen aktiviteetit on suljettava ja ne on kielletty. Varotoimenpiteitä on noudatettava, ja suuret golfaajien ryhmät ovat kiellettyjä.

Määräyksen mukaan rannoilla on oltava vähintään 1.5 metrin etäisyys rantatuolien väliin ja tuoleja saa käyttää vain päivänvalossa.

Tilaus koskee myös markkinoita, joista monet ovat olleet erittäin kiireisiä viime päivinä. Ne toteavat, että markkinoilla on oltava nimetyt sisään- ja poistumispisteet. Lisäksi kaikille torilla vierailijoille tulee tarjota käsidesiä ja asianmukaisia ​​varotoimia. Väkijoukkoja tulee hallita, eivätkä ihmiset saisi kokoontua juomaan tai seurustelemaan torille.

Ravintolat pysyvät auki, mutta poikkeus on syöminen, ei se, että ihmiset kokoontuvat ryhmiin juomaan ja seurustelemaan. Asianmukaisia ​​hygieniastandardeja ja asiakkaiden välistä etäisyyttä on noudatettava.

Ihmisiä kannustetaan pysymään kotona, mutta se ei ole sulkemis- tai lukitusmääräys ja he voivat liikkua vapaasti haluamallaan tavalla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/