Pattaya Cityn hiljentyessä ja viihdepaikat suljetaan väliaikaisesti, tuhannet vierailevat Koh Larnilla

Pattaya

Pattaya City Law Enforcement ilmoitti tänään, että yli viisi tuhatta ihmistä vieraili tänään Koh Larnilla yhdessä päivässä, mikä johtuu todennäköisesti kymmenistä tuhansista irtisanotuista töistä ja tilapäisten viihdesuljetuksista ympäri kaupunkia.

Pattayan lainvalvontaviranomaiset totesivat, että kaikki varotoimet toteutettiin kuitenkin lämpötilatarkastuksilla, käsien desinfiointiaineella, asianmukaisen tilan varmistamisella suojelijoiden välillä, vaadittiin virkamiesten ja suojelijoiden maskin käyttöä ja mahdollisten oireiden seulontaa. Myös kaikkien veneiden ja laiturin voimakas puhdistus ja desinfiointi on tehty.

Koska kymmenet tuhannet ihmiset ovat työttömänä, useimmat päättävät matkustaa saarille ja rannoille vuodenajan säällä. Lainvalvontaviranomaiset sanoivat pitävänsä tarkasti silmällä joukkokokouksia ja varmistavansa, että ihmiset pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa.

Pattaya ei ole lukituksen tai rajoituksen alainen, paitsi tällä hetkellä suljettuna olevat viihdepaikat.

Valokuvien lähde: Pattaya City Law Enforcement

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/