Yhdysvaltain ulkoministeriö keskeyttää kaikki rutiini- ja passipalvelut kaikissa suurlähetystöissä ja konsulaateissa maailmanlaajuisesti

Toukokuun 11. 2018 valokuvassa näkyy Yhdysvaltain ulkoministeriön sinetti Washington DC:n ulkoministeriössä. (Kuva Mandel NGAN / AFP) (Kuvan luottotekstin tulee olla MANDEL NGAN/AFP/Getty Images)

Ulkoministeriö keskeyttää rutiininomaiset viisumipalvelut kaikissa suurlähetystöissä ja konsulaateissa maailmanlaajuisesti koronaviruspandemian vuoksi.

"Vastauksena merkittäviin maailmanlaajuisiin COVID-19-pandemiaan liittyviin haasteisiin ulkoministeriö keskeyttää väliaikaisesti rutiininomaiset viisumipalvelut kaikissa Yhdysvaltain suurlähetystöissä ja konsulaateissa", ministeriö sanoi tiedotteessa. neuvontapalvelut julkaistu perjantaina. "Suurlähetystöt ja konsulaatit peruvat kaikki rutiininomaiset maahanmuuttaja- ja ei-maahanmuuttajaviisumivaraukset 20 alkaen."

Siirto tapahtuu sen jälkeen, kun ulkoministeriö on julkaissut maailmanlaajuisen Level 4 Travel Advisoryn, jossa kehotetaan amerikkalaisia ​​olemaan matkustamatta ulkomaille.

Osasto ilmoitti myös torstaina keskeyttävänsä säännölliset passipalvelut ja tarjoavansa palveluita vain niille, joilla on "elämän tai kuoleman" hätätilanteita.

”Resurssien salliessa suurlähetystöt ja konsulaatit jatkavat kiireellisten ja hätäviisumipalvelujen tarjoamista. Ulkomaanedustustomme jatkavat rutiininomaista viisumipalvelua mahdollisimman pian, mutta eivät pysty antamaan tarkkaa päivämäärää tällä hetkellä", osasto sanoi perjantaina.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/