Bank of Thailand laski ohjauskorkoaan 25 peruspisteellä ennätysmatalalle 0.75 prosenttiin

BANGKOK, 20. maaliskuuta - Thaimaan keskuspankki päätti perjantaina laskea ohjauskorkoaan 25 peruspisteellä ennätysmatalalle 0.75 prosenttiin erityisessä hätäkokouksessa, joka tulee voimaan 23. maaliskuuta.

Valiokunta äänesti yksimielisesti ohjauskoron leikkaamisesta vähentääkseen Covid-19-koronavirusepidemian vaikutuksesta kärsivien lainanottajien korkotaakkaa ja lievittääkseen rahoitusmarkkinoiden likviditeettipaineita, Thaimaan keskuspankki sanoi lausunnossaan.

"Tämä auttaa lieventämään vaikutuksia talouteen ja vahvistaa myös jo toteutettuja sekä tulevia finanssipoliittisia toimenpiteitä/" Bank of Thailand jatkoi.

Thaimaan rahapoliittinen komitea odottaa COVID-19-epidemian muuttuvan maailmanlaajuisesti aiemmin ennustettua vakavammaksi ja olosuhteiden normalisoitumisen vievän jonkin aikaa. Tämä voi vaikuttaa vakavasti Thaimaan talouteen, keskuspankki sanoi.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/