Thaimaan hallitus "keskustelee" arviolta 500,000 XNUMX turisista, jotka saattavat jäädä Thaimaahan ja joutua ylittämään oleskelua, jos he eivät voi jatkaa viisumiaan

Bangkok-

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn on vahvistanut, että Thaimaan hallitus neuvottelee siitä, mitä tehdä arviolta 500,000 XNUMX koronavirustilanteen vuoksi maassa juututtamalle turistille, jotka saattavat uhata oleskelun ylittämistä, ellei järkevää vaihtoehtoa ole. kasvatettu.

Koska monissa maissa on tai aiotaan sulkea rajansa, turistien mahdollisuudet palata kotiin tai lähteä viisumipakoon, jopa koulutusviisumin kaltaisten asioiden osalta, vähenevät päivä päivältä.

Neuvottelut käydään matkailuministeriön, sisäministeriön ja maahanmuuttoviraston välillä.

Keskustelujen aikataulua ja vastausta ei annettu, mutta on selvää, että tilanne on rajallinen, ennen kuin ihmiset alkavat kärsiä voimakkaasti.

Matkailuministeri sanoi myös, että tässä tilanteessa monet turistit täällä voivat jäädä auttamaan paikallista taloutta ollessaan olennaisesti loukussa maassa. Monet turistit Euroopasta, Venäjältä, Saksasta ja Amerikasta ovat sanoneet, että he ratsastavat mieluummin pois tilanteesta täällä, jossa toistaiseksi paniikkia ostamista tai vastaavaa käyttäytymistä ei ole juurikaan tai ei ollenkaan, eikä sulkuja tai paikoillaan pysymistä koskevia toimenpiteitä ole ja sää on lauhkeampi.

Asia on kuitenkin yleisesti ottaen arkaluonteinen, ja maahanmuuttoviranomaiset ovat tehneet selväksi, että sillä on turvallisuusongelmia.

Toivotaan, että asiasta tiedotetaan lisää ensi viikon alussa, kun sadat tuhannet ulkomaalaiset ovat huolissaan siitä, mitä he tekevät, kun heidän viisuminsa loppuu.

Pattayalla paikalliset maahanmuuttoviranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille, että heidän on noudatettava nykyisiä voimassa olevia sääntöjä, koska uusia sääntöjä tai poikkeuksia ei ole otettu käyttöön tällä hetkellä. He kuitenkin odottavat saavansa uusia ohjeita piakkoin ja myöntävät laajennuksia, joita he voivat tällä hetkellä tehdä nykyisten sääntöjen mukaan. Maahanmuuttoviranomaiset rohkaisivat myös täällä olevia ulkomaalaisia ​​olemaan avoimia ja työskentelemään heidän kanssaan vaikean tilanteen aikana ja ymmärtämään, että tämä on stressaavaa aikaa kaikille.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/