Pattayan poliisi varoittaa paikallisia ravintoloita – voit avata, mutta jos esittelet terveysohjeita ja sallit väkijoukkoja, sinut suljetaan

Pattaya-

Vain muutaman päivän kuluttua vähintään kahden viikon ajan kaikista Pattaya Cityn viihdepaikoista, joihin kuuluvat baarit, yökerhot, hierontaliikkeet, kuntosalit, elokuvateatterit, gogot ja paljon muuta, Pattayan poliisi on varoittanut paikallisia ravintoloiden omistajia, että sääntöjen kehumista ei suvaita.

Sulkeminen on tehty huolista Covid-19 Coronaviruksesta ja mahdollisesta leviämisestä paikoissa, joissa on joukko kokoontumisia. Ravintolat saivat kuitenkin poikkeuksen sulkemiseen. Ostoskeskukset, kaupat ja muut kuin viihdepaikat voivat jäädä auki.

Ei ole olemassa sulkemismääräystä, ja ihmiset voivat liikkua vapaasti, mutta he eivät kuitenkaan halua kokoontua suuriin ryhmiin "sosiaalisen etäisyyden" vuoksi ja estääkseen viruksen mahdollisen leviämisen, joka valtaisi sairaalat.

Eilen julkaisemassamme videossa poliisi teki ratsian suosittuun paikalliseen musiikkipaikkaan The Rock Factoryyn, ja paikan päällä oleva johto pidätettiin, kun he jäivät kiinni kymmenien asiakkaiden juomisesta, mutta syömättä jättämisestä. Tapahtumapaikalla on ruokalisenssi, kuten monilla muilla kaupungin baareissa ja pubeissa, ja se käytti tätä poikkeustapauksena. Video on alla.

https://youtu.be/GJ3gY2QrCO0

Pattayan poliisi sanoi, että näiden taudintorjuntalain alaisten sääntöjen rikkomisesta voi saada jopa vuoden vankeusrangaistuksen ja 100,000 XNUMX bahtin sakon.

Poliisiviranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille, että nämä määräykset tulevat suoraan Banglamungin ja Chonburin maakunnan viranomaisilta, eikä poikkeuksia tehtäisi, mikä usein tapahtuu kaupungissa, joka tunnetaan juhlatunnelmasta ja sääntöjen rikkomisesta. Pattaya luottaa matkailuun ja juhlimiseen noin kahdeksankymmentä prosenttia vuotuisista tuloistaan, ja siellä on tuhansia baareja ja yöelämän paikkoja.

Ravintoloissa on Chonburin kuvernöörin määräyksestä kerrottu, että asiakkailla on oltava vähintään yksi metri asiakasryhmien välissä, joissakin jopa kaksi metriä. Käsidesiä tulee käyttää ja niitä on runsaasti saatavilla. Asiakkaiden lämpötilan tarkastusta suositellaan, mutta sitä ei tilata. Ravintoloissa on myös kerrottu, että poikkeuksen tarkoitus on se, että ihmiset syövät, eivät istu, seurustele ja juo alkoholia. Henkilökunnan tulee käyttää naamioita ja siivota tila säännöllisesti ja noudattaa korkeita hygieniastandardeja. Monet ravintolat käyttävät käsineitä.

Viinakieltoa ei ole eikä suunnitelmia. Koska alkoholi kuitenkin saa ihmiset seurustelemaan ja houkuttelee suuria ihmisryhmiä, koska tuhannet paikat, joita ihmiset tavallisesti käyttävät tähän, ovat suljettuina, monet ravintolat päättävät olla myymättä alkoholia lainkaan tänä aikana ja vain virvoitusjuomia ja ruokaa. Toiset myyvät alkoholia, mutta edellyttävät, että asiakas tilaa juoman mukana aterian, eikä voi sen jälkeen loikoilla, juoda ja seurustella.

Useimmat tapahtumapaikat ovat lopettaneet biljardipöytien, tikanheiton ja muiden aktiviteettien käytön. Useimmat tapahtumapaikat ovat myös sulkeneet kaiken musiikin ja live-esiintyjät/bändit ja sammuttaneet televisiot viihdetyylisten aktiviteettien tai asiakkaiden väkijoukon välttämiseksi. Tapahtumapaikat ovat myös lopettaneet tietokilpailuiltoja ja juhlia estääkseen väkijoukkojen pääsyn sisään. Ravintoloiden omistajia on kehotettu seuraamaan myös laitoksen asiakasmäärää ja jos siellä tulee liian tungosta, lakkaa ottamasta sisään lisää ihmisiä. Jotkut ravintolat ovat jopa kääntyneet. katkaisemalla Wi-Fi-yhteyden estääkseen ihmisiä istumasta tuntikausia ja surffaamasta Internetissä.

Pattayan poliisi ilmoitti sulkeneensa useita ravintoloita, jotka yrittävät kiertää sääntöjä useiksi viikoiksi ja aikovat jatkaa niin.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/