Thaimaan opetusministeri päättää sulkea kaikki koulut, myös yksityiset, valtakunnallisesti huomisesta alkaen

Bangkok-

Thaimaan opetusministeri Natthaphon Teepsuwan on määrännyt kaikki koulut valtakunnallisesti sulkeutumaan keskiviikosta 18. maaliskuuta alkaen COVID-19:n leviämisen estämiseksi, sanoi ministeriön pysyvä sihteeri Prasert Boonruen.g tänään.

Hän totesi, että määräys oli opiskelijoiden hyvinvoinnin vuoksi ja että määräys astuu voimaan huomenna ilman lopullista päättymispäivää. Hän sanoi, että ne avataan uudelleen, kun tilanne paranee.

Hän sanoi myös, että tämä sisältää kaiken, mukaan lukien akkreditoidut kielikoulut, musiikkikoulut, yksityiset koulut, tutoroinnin jne. Päätös jättää miljoonat opiskelijat pois koulusta valtakunnallisesti. Pattaya News huomauttaa, että monet koulut olivat jo tauolla tai olivat jo sulkeneet, tämä määräys nyt laajentaa sitä.

Pysyvä sihteeri selitti, että kaikilta yksityisiltä kouluilta, jotka rikkovat tätä ilmoitusta, lisenssi takavarikoidaan, kun taas valtion koulujen johtoa rangaistaan ​​samasta rikkomuksesta.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30384260

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/