Pattaya sulkee kaikki viihdepaikat, kuten baarit, yökerhot ja hierontaliikkeet kuun loppuun asti

Breaking:

Voimme vahvistaa, että Banglamungin maakuntahallitus ja Chonburi ovat määränneet huomenna 18. maaliskuuta 2020, että kaikki viihdepaikat on suljettava 31. maaliskuuta 2020 asti. Pattaya News puhui Banglamungin poliisipäällikön kanssa puhelimitse tänä iltana ja vahvisti tieto.

Tämä on ennakoiva toimenpide, joka auttaa vähentämään Covid-19-koronaviruksen mahdollista leviämistä.

Tämä vaikuttaa KAIKKIIN baareihin, elokuvateattereihin, urheilupaikkoihin, karaokebaariin, yökerhoihin, gogoihin, olutbaareihin, hierontasaleihin, herrasmieskerhoihin jne. Tämä tapahtuu tapahtumapaikan tai baarin koosta riippumatta. se on ÄLÄ alkoholin myyntikielto, joka on edelleen saatavilla kaupoista.

Se tekee ÄLÄ vaikutus ravintoloihin, ostoskeskuksiin tai kauppoihin, jotka voivat pysyä auki, mutta on varmistettava asianmukaiset hygieniatoimenpiteet ja vähintään metrin etäisyys asiakkaista.

Pattaya News huomauttaa, että tämä EI myöskään ole lukitus, ihmiset voivat liikkua vapaasti normaalisti, se on vain sellaisten paikkojen ennakoivaa sulkemista, joilla on joukkokokouksia ja mahdollisia läheisiä kontakteja muihin. Määräyksen tarkoituksena on lisätä ihmisten välistä sosiaalista etäisyyttä ja kieltää tilapäisesti suuret tapahtumat ja ihmisryhmät.

Tämä historiallinen päätös käytännössä nukuttaa yhden maailman suurimmista juhlakaupungeista kahdeksi viikoksi ja laittaa kymmenet tuhannet tilapäisesti työttömiksi kaupungissa, joka on riippuvainen yöelämästä yli 80 prosentin tuloistaan.

 

Tämä on kehittyvä tarina.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.61 (18 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/