Viranomaiset yrittävät lievittää huolta siitä, että 67-vuotias belgialainen mies Phetchabunissa, jonka Covid19-testi oli positiivinen, oli väitetysti ollut Pattayan alueella ennen diagnoosia.

Phetchabun-

67-vuotias belgialainen mies, joka on saanut positiivisen koronaviruksen ja joka oli saapunut Thaimaahan 3 ja on naimisissa Thaimaan kansalaisen kanssa, oli väitetysti ollut Pattayan alueella seitsemän päivää ennen kuin hän soitti thaimaalaiselle perheelleen. noutaa hänet, koska hän tunsi olonsa sairaaksi.

Saapuessaan Phetchabuniin hänet vietiin Phetchabunin sairaalaan, joka vahvisti tapauksen. Hänellä oli tuolloin korkea kuume.

Hänen koko perheensä on testattu ja se on ollut negatiivinen. He ovat tällä hetkellä karanteenissa kuitenkin vähintään neljätoista päivää.

Kuvernööri Seubsak Iam-wijanin johtamat Phetchabunin viranomaiset vaativat rauhallisuutta ja totesivat, että kaikki hänen kontaktinsa, mukaan lukien Pattayan alueella, oli jäljitetty eikä hän ollut erityisen aktiivinen tai sosiaalinen. He myös kertoivat, että viranomaiset uskovat, että hän toi viruksen Belgiasta eikä tarttunut siihen Thaimaahan. Potilas on eristyksessä sairaalassa.

Virkamiehet eivät kertoneet tarkalleen, minne hän meni alueella, sekä Phetchabunissa että Pattayassa, ollessaan täällä yleisölle, mutta korostivat jälleen, että he olivat varmoja, että he olivat onnistuneet jäljittämään hänen erittäin rajalliset kontaktinsa.

Lähde:

ผู้ว่าฯเพชรบูรณ์แจงผู้ป่วยต่างยต่างิขูงชข ิด-19 เข้ารับการรักษาที่รพ.เพชรบูรรบูรณ ล้ชิดตรวจไม่พบติดเชื้ย ย้ำชาููพชย้ำชาวเพช ตื่นตระหนก

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/