Thaimaan kansanterveysministeri syyttää ilmeisesti "likaisia ​​eurooppalaisia" koronaviruksen tuomisesta Thaimaahan

Thaimaa-

Sarja Twitter-viestit torstai-iltana Twitter-tililtä, ​​jonka väitetään omistavan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin, näyttivät syyttävän likaisia ​​eurooppalaisia ​​ja valkoisia länsimaisia ​​ulkomaalaisia ​​taudista.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kansanterveysministeri on joutunut arvostelun kohteeksi väitetyistä kommenteistaan, sillä noin kuukausi sitten hänet jäätiin kameran näkemään valkoisista länsimaisista ulkomaalaisista, kun useat torjuivat hänen yrityksensä antaa heille kasvonaamio. Hän väitti, että hänen kommenttinsa oli irrotettu kontekstista ja hetken kuumuudessa.

Hänen Twitter-kommenttinsa, jotka on sittemmin poistettu, kertoivat, että hän oli äskettäin ollut Chiang Maissa ja kaikki hänen mielestään hyvät turistit, kiinalaiset, olivat poissa ja kaupunki oli täynnä likaisia ​​länsimaisia ​​ulkomaalaisia.

Kommenteissa kerrottiin edelleen, että he eivät käyneet suihkussa ja koska heidän maissaan oli kylmä, he pakenivat Thaimaahan ja toivat viruksen tänne ja olivat vastuussa koko tilanteesta.

Ministeri ei ole tässä vaiheessa kommentoinut julkisesti väitettyjä lausuntoja, jotka ovat johtaneet ankaraan kritiikkiin sosiaalisessa mediassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/