Manila siirtyy kuukauden pituiseen yhteisösulkuun, ja kaikki kotimaan matkustaminen ja joukkokokoukset on kielletty

Manila-

Presidentti Rodrigo Duterte on ilmoittanut kuukaudeksi koko Manilan metroaseman sulkemisesta, koska Filippiinit näyttää hillitsevän Covid-19:n leviämistä, ja lisäsi, että hän saattaa pyytää Kiinaa auttamaan epidemian torjunnassa.

Maa-, kotimaan lento- ja kotimaan meriliikenne pääkaupunkiseudulle ja sieltä pois keskeytetään sunnuntaista 14. huhtikuuta, mutta myös joukkokokoukset on kielletty paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Torstai-iltana pitämässään puheessa Duterte sanoi myös Kiinan presidentin Xi Jinpingin kirjoittaneen hänelle kirjeen tarjotakseen apua.

Manila on XNUMX miljoonan asukkaan kaupunki ja Filippiinien taloudellinen keskus.

Kansainväliset lentokentät ovat avoinna, mutta maakuntiin matkustavien ulkomaalaisten tulee lentää Clarkin kansainvälisen lentokentän kautta.

Kaikki ulkomaalaiset, jotka tulevat maista, joissa Covid19-koronavirus on levinnyt yhteisöön, eivät pääse maahan. Poikkeuksia tehdään niille, joilla on puoliso tai perhe maassa

Hallitus ei julkaissut tarkkaa luetteloa maista, joita vaikutus koskee, ja totesi, että se voi muuttua päivittäin, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että matkailu maahan on pysähtynyt.

Lukitus sulkee kaikki koulut ja kieltää kaikki kokoontumiset myös kirkoissa, mikä on ennennäkemätöntä voimakkaasti uskonnollisessa maassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/