Venäjän suurlähetystöt valtio Venäjän kansalaiset voivat edelleen tulla Thaimaahan XNUMX päivän ajan ilman vierailua suurlähetystössä

Moskova-

Sekaannusta on syntynyt sen jälkeen, kun Thaimaa peruutti eilen viisumin saapuessaan XNUMX maasta, mukaan lukien Venäjä, ja peruutti kolmen maan viisumivapauden.

Hämmennys johtuu ensisijaisesti siitä, että Venäjällä on vuodesta 2005 lähtien ollut Thaimaan kanssa erityinen sopimus, jonka mukaan sen kansalaiset voivat saapua maahan kolmenkymmenen päivän ajaksi saapuessaan.

Thaimaan Moskovan suurlähetystö ja Venäjän Thaimaan suurlähetystö ovat molemmat ilmoittaneet verkkosivuillaan, että tämä sopimus säilyy ennallaan ja he ovat kuulleet Thaimaan viranomaisilta, että venäläisten EI tarvitse hakea viisumia etukäteen suurlähetystöstä ja he voivat silti vierailla.

Thaimaan hallitus ei kuitenkaan ole vielä virallisesti vastannut, eikä ulkoministeriö kuitenkaan voi antaa lausuntoa myöhemmin tänään.

Venäjä on yksi harvoista maista, joissa Pattayassa on edelleen paljon turisteja, Pattaya News toteaa.

Kuluneen vuoden aikana venäläiset turistit ovat nousseet merkittävästi ja koronavirusepidemia on suurelta osin säästänyt Venäjän tällä hetkellä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/