Thaimaan matkailuviranomainen harkitsee voimakkaasti Songkranin siirtämistä virallisesti 4.-7. heinäkuuta tänä vuonna

Bangkok-

Provinssin toisensa peruessa virallisia Songkran-tapahtumia ja lentoyhtiöiden lentoja ympäri maailmaa perutaan Covid19-koronaviruksen vuoksi, Thaimaan hallitus ja Thaimaan matkailuviranomainen harkitsevat voimakkaasti Songkranin siirtämistä virallisesti heinäkuulle.

Tämä antaisi miljoonia turisteja houkuttelevien maailmankuulujen vesitaistelujen jatkumisen ja matkailijoiden tuomisen takaisin Thaimaahan olettaen tietysti, että virustilanne on siihen mennessä laantunut. Myös kuivuustilanteen odotetaan paranevan siihen mennessä.

TAT:n ensimmäinen pyyntö yksityiselle sektorille on suunnitelma Songkranin siirtämisestä huhtikuusta 4.-7. heinäkuuta.

Idea sai matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarnilta, mutta se vaatii vielä kulttuuriministeriön hyväksynnän.

Mr. Yuthasak sanoi, että "vihreä" kausi heinäkuussa on sopivampi aika juhliin, koska kuivuus on siihen mennessä lievempää.

"Emme halua menettää suuren festivaalin tarjoamaa mahdollisuutta, sillä suurin osa tapahtumista on jo peruttu", hän sanoi. "Mutta meidän on esiteltävä tämä idea ensin tapahtumajärjestäjille ja yksityiselle sektorille jokaisessa maakunnassa."

Yuthasak sanoi, että TAT:n pitäisi rohkaista sidosryhmien joustavuutta epidemian aikana.

"Jopa haudan lakaisupäivä tai Qingming-festivaali Kiinassa, jonka aikana perheet kunnioittavat esivanhempiaan, jouduttiin lykkäämään joillakin alueilla virusten hillitsemiseksi", hän sanoi. "Festivaalin lykkäämisen pitäisi olla pöydällä myös Thaimaassa."

Lue lisää täältä:

https://www.bangkokpost.com/business/1876649/tct-dreams-big-for-local-travellers

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/